19:00 Poznati "Najveću grešku u životu sam napravila zbog NJE": Šakira više ne želi da ĆUTI, bivšoj SVEKRVI je sve sasula u lice
20:24 Porodica "Pozlilo mi je kad sam otkrila plan buduće SVEKRVE": "Moj dragi se skamenio, nikome ne bi palo na pamet to da uradi, pokazala je pravo lice"
15:07 Ispovesti Nakon SVEKRVINOG poteza, MLADA je samo otišla: Mladoženjina ODLUKA je naterala na drastičan POTEZ, venčanje je uništeno
15:25 Ispovesti Mlada zbog SVEKRVE jedva izvukla živu glavu: Pokušala da UNIŠTI svadbu, sin URALO na majku da je DNO DNA!
13:00 Porodica "Otvoreno me je NAPADALA, zabranila mi je da jedem": Svekrva odbrusila TRUDNICI zbog KILAŽE, a reakcija njenog supruga će vas tek ŠOKIRATI
14:38 Ispovesti Nikad viđeni HAOS na venčanju, sve im je PROPALO: Svekrvu IZNOSILI sa svadbe, a mladoženja je PLAKAO!
10:30 Ispovesti Ovako se ponaša SVEKRVA iz PAKLA: Ostavili su joj psa na ČUVANJE, a kad čujete šta je ona URADILA neće vam biti dobro
08:30 Porodica Očajna MAJKA traži POMOĆ: Svekrva želi da joj dovedem DECU, a stric i deda su zbog OVE STVARI osuđeni
08:05 Ispovesti Na dan VENČANJA svekrva pokušala da UBIJE mladu: Gurala joj kolač u usta, a onda je MLADOŽENJA shvatio njenu nameru, nije se lepo provela!
22:40 Ispovesti "Muž je pozvao SVEKRVU dok smo VODILI LJUBAV": Žena od ŠOKA nije znala šta da radi, evo šta se kasnije desilo
21:26 Porodica Ona misli da ipak zna sve bolje od vas?! Ovo je najbolji način da izbegnete svađu sa SVEKRVOM!
21:16 Horoskop SVEKRVE, obratite pažnju: Najgore SNAJKE rađaju se u ova TRI horoskopska znaka, ako im se zamerite, teško VAMA
22:00 Horoskop Posle 5 godina teške patnje, konačno će im svanuti: 1 horoskopski znak u julu će doživeti prekretnicu, počinje im najbolji period života
21:29 Lepota i Moda Kosa raste i po 2 cm za nedelju dana: Nega je ključ, ovi sastojci je hrane, postaće čvrća i sjajnija
21:00 Zdravlje Ovo nikako ne stavljajte na roštilj za 1. maj! Nadima, ožednećete momentalno, osećaćete nelagodu
20:29 Ispovesti Da li biste spavali u firmi kao i on? Ovakav način života mu pomogao da izađe iz dugova, evo kako mu je u ovoj situaciji
19:59 Zdravlje Čas smrša, čas se ugoji — evo kako je izgubila 23 kilograma: Šarliz Teron skida kilograme na jednostavan način, uopšte se ne muči
19:27 Horoskop Dnevni horoskop za utorak, 29. april: Ovnovi, ne dozvolite da tuđe mišljenje utiče na vas, Vage, opustite se malo u ljubavi