Alo!
NajŽena
Naslovna Lepota i Moda Zdravlje Porodica Ispovesti Poznati Dom i saveti Horoskop Trpeza

Tema : svekrva

Slučajno je pri upoznavanju uvredila majku svog dečka: "Mislila sam da će me odmah ostaviti"
16:45 Ispovesti

Slučajno je pri upoznavanju uvredila majku svog dečka: "Mislila sam da će me odmah ostaviti"

"Najveću grešku u životu sam napravila zbog NJE": Šakira više ne želi da ĆUTI, bivšoj SVEKRVI je sve sasula u lice
19:00 Poznati

"Najveću grešku u životu sam napravila zbog NJE": Šakira više ne želi da ĆUTI, bivšoj SVEKRVI je sve sasula u lice

"Pozlilo mi je kad sam otkrila plan buduće SVEKRVE": "Moj dragi se skamenio, nikome ne bi palo na pamet to da uradi, pokazala je pravo lice"
20:24 Porodica

"Pozlilo mi je kad sam otkrila plan buduće SVEKRVE": "Moj dragi se skamenio, nikome ne bi palo na pamet to da uradi, pokazala je pravo lice"

Nakon SVEKRVINOG poteza, MLADA je samo otišla: Mladoženjina ODLUKA je naterala na drastičan POTEZ, venčanje je uništeno
15:07 Ispovesti

Nakon SVEKRVINOG poteza, MLADA je samo otišla: Mladoženjina ODLUKA je naterala na drastičan POTEZ, venčanje je uništeno

Mlada zbog SVEKRVE jedva izvukla živu glavu: Pokušala da UNIŠTI svadbu, sin URALO na majku da je DNO DNA!
15:25 Ispovesti

Mlada zbog SVEKRVE jedva izvukla živu glavu: Pokušala da UNIŠTI svadbu, sin URALO na majku da je DNO DNA!

"Otvoreno me je NAPADALA, zabranila mi je da jedem": Svekrva odbrusila TRUDNICI zbog KILAŽE, a reakcija njenog supruga će vas tek ŠOKIRATI
13:00 Porodica

"Otvoreno me je NAPADALA, zabranila mi je da jedem": Svekrva odbrusila TRUDNICI zbog KILAŽE, a reakcija njenog supruga će vas tek ŠOKIRATI

Nikad viđeni HAOS na venčanju, sve im je PROPALO: Svekrvu IZNOSILI sa svadbe, a mladoženja je PLAKAO!
14:38 Ispovesti

Nikad viđeni HAOS na venčanju, sve im je PROPALO: Svekrvu IZNOSILI sa svadbe, a mladoženja je PLAKAO!

Ovako se ponaša SVEKRVA iz PAKLA: Ostavili su joj psa na ČUVANJE, a kad čujete šta je ona URADILA neće vam biti dobro
10:30 Ispovesti

Ovako se ponaša SVEKRVA iz PAKLA: Ostavili su joj psa na ČUVANJE, a kad čujete šta je ona URADILA neće vam biti dobro

dete
08:30 Porodica

Očajna MAJKA traži POMOĆ: Svekrva želi da joj dovedem DECU, a stric i deda su zbog OVE STVARI osuđeni

Na dan VENČANJA svekrva pokušala da UBIJE mladu: Gurala joj kolač u usta, a onda je MLADOŽENJA shvatio njenu nameru, nije se lepo provela!
08:05 Ispovesti

Na dan VENČANJA svekrva pokušala da UBIJE mladu: Gurala joj kolač u usta, a onda je MLADOŽENJA shvatio njenu nameru, nije se lepo provela!

"Muž je pozvao SVEKRVU dok smo VODILI LJUBAV": Žena od ŠOKA nije znala šta da radi, evo šta se kasnije desilo
22:40 Ispovesti

"Muž je pozvao SVEKRVU dok smo VODILI LJUBAV": Žena od ŠOKA nije znala šta da radi, evo šta se kasnije desilo

Ona misli da ipak zna sve bolje od vas?! Ovo je najbolji način da izbegnete svađu sa SVEKRVOM!
21:26 Porodica

Ona misli da ipak zna sve bolje od vas?! Ovo je najbolji način da izbegnete svađu sa SVEKRVOM!

1 2 3 4 5 6
most-read

Najčitanije

smokva
12:40 Dom i saveti

Nije samo orah u pitanju: Naši stari nikad nisu sadili smokvu blizu kuće, evo i zbog čega

baka
10:57 Porodica

Mira za 10 dana u Grčkoj potroši samo 100 evra: "Godinama tako letujem i nikada nisam potrošila ni dinar više"

Printscreen/RTS
12:07 Zdravlje

Poznati srpski kardiolog tvrdi: Od 220 oduzmite broj svojih godina i znaćete kakvo vam je srce

jaja
09:52 Dom i saveti

Zbog jedne sitnice jaja pucaju: Dodajte ovu namirnicu u vodu i biće savršena za farbanje i ljuštenje

uskršnja jaja
08:30 Dom i saveti

Ovako ćete dobiti vatreno crvenu boju: Potrebne su vam samo 2 namirnice za ovakva uskršnja jaja

Pogledaj sve vesti

Dom i saveti

pita sa jabukama
20:25 Dom i saveti

Sa ovim sastojkom pita s jabukama neće biti gnjecava: Taj trik primenjuju Mađari, zato su im kore uvek vazdušaste

kuvalo
18:43 Dom i saveti

Kako očistiti kuvalo za vodu: Najlakši trik za uklanjanje kamenca bez hemikalija

žena
17:53 Dom i saveti

Ma kakav izbeljivač, to više ne koristim! Moj posiveli veš bude beo kao sneg kad ubacim ovu sitnicu u mašinu

ruže
16:48 Dom i saveti

"Šta ova žena radi, pa joj i u oktobru cveta kao u junu?": Zahvaljujući ovom jednostavnom triku, Ljiljine ruže u bokorima rastu bez prestanka

slanina
16:15 Dom i saveti

NUTRICIONISTKINJA DALA PRECIZNU RAČUNICU Evo zbog čega su slanina, svinjska mast i luk su pravo blago za zdravlje

watch-icon

Preporučujemo

mleko
22:04 Zdravlje

Jovanku je godinama mučio bol u ovom delu tela: Stavila je beli luk u mleko i rešila problem!

broj
21:42 Porodica

Poslednji broj u godini rođenja otkriva sudbinu: Saznajte da li vas u životu čeka sreća ili patnja

borovnice
21:17 Zdravlje

Da li su bolje sveže ili zamrznute borovnice? Evo koje imaju više vitamina, iznenadićete se!

dečak
20:51 Ispovesti

Dečak je jeo roštilj i dobio užasan bol u uhu: Analize kod lekara su pokazale uzrok koji ledi krv u žilama!

pita sa jabukama
20:25 Dom i saveti

Sa ovim sastojkom pita s jabukama neće biti gnjecava: Taj trik primenjuju Mađari, zato su im kore uvek vazdušaste

žena
20:00 Porodica

Odbio sam kumstvo najboljem prijatelju: Svi me osuđuju jer se družimo 15 godina, ali imam debeo razlog

Pogledaj sve vesti
O nama Marketing Advertising Impresum Uslovi Korišćenja
© ALO! 2021. Sva prava su zadržana.