16:45 Ispovesti Slučajno je pri upoznavanju uvredila majku svog dečka: "Mislila sam da će me odmah ostaviti"
19:00 Poznati "Najveću grešku u životu sam napravila zbog NJE": Šakira više ne želi da ĆUTI, bivšoj SVEKRVI je sve sasula u lice
20:24 Porodica "Pozlilo mi je kad sam otkrila plan buduće SVEKRVE": "Moj dragi se skamenio, nikome ne bi palo na pamet to da uradi, pokazala je pravo lice"
15:07 Ispovesti Nakon SVEKRVINOG poteza, MLADA je samo otišla: Mladoženjina ODLUKA je naterala na drastičan POTEZ, venčanje je uništeno
15:25 Ispovesti Mlada zbog SVEKRVE jedva izvukla živu glavu: Pokušala da UNIŠTI svadbu, sin URALO na majku da je DNO DNA!
13:00 Porodica "Otvoreno me je NAPADALA, zabranila mi je da jedem": Svekrva odbrusila TRUDNICI zbog KILAŽE, a reakcija njenog supruga će vas tek ŠOKIRATI
14:38 Ispovesti Nikad viđeni HAOS na venčanju, sve im je PROPALO: Svekrvu IZNOSILI sa svadbe, a mladoženja je PLAKAO!
10:30 Ispovesti Ovako se ponaša SVEKRVA iz PAKLA: Ostavili su joj psa na ČUVANJE, a kad čujete šta je ona URADILA neće vam biti dobro
08:30 Porodica Očajna MAJKA traži POMOĆ: Svekrva želi da joj dovedem DECU, a stric i deda su zbog OVE STVARI osuđeni
08:05 Ispovesti Na dan VENČANJA svekrva pokušala da UBIJE mladu: Gurala joj kolač u usta, a onda je MLADOŽENJA shvatio njenu nameru, nije se lepo provela!
22:40 Ispovesti "Muž je pozvao SVEKRVU dok smo VODILI LJUBAV": Žena od ŠOKA nije znala šta da radi, evo šta se kasnije desilo
21:26 Porodica Ona misli da ipak zna sve bolje od vas?! Ovo je najbolji način da izbegnete svađu sa SVEKRVOM!
22:00 Horoskop Dobro im se piše: Ovih 5 znakova će doživeti totalni preobražaj od 25. novembra do 1. decembra
21:23 Ispovesti Bajkovito upoznavanje preko Tindera pretvorilo se u horor priču: Nije ni slutila kakva jeziva pozadina se krila iza tog profila
20:46 Poznati Ovom kultnom fotografijom su "zapalile" svetsku javnu scenu: Paris Hilton "vratila" se 20 godina unazad, da li se sećate ovog trenda?
20:20 Lepota i Moda Uvijala se i zavodila u crnoj izazovnoj haljini: Megan Markl izdominirala u noćnom izlasku, Hari ni na vidiku
19:46 Dom i saveti Nije slučajno što su sunđeri različite boje: Svaka ima svoju namenu i način upotrebe, ovo će vam olakšati rad u kuhinji
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 22. novembar: Bik će imati neočekivane troškove, Lav ima podršku prijatelja, a evo šta čeka ostale