10:58 Ispovesti Mlada jedva izvukla živu glavu sa venčanja zbog svekrve: Mladoženja urlao na majku "Ovo što si uradila je dno dna"
16:55 Ispovesti Ispovest žene koju je muž ostavio sa malom bebom: Odneo joj je sav novac iz kuće, a nikada neće zaboraviti šta je svekrva uradila za nju
18:02 Zdravlje "Izgorela sam na suncu, a svekrvin trik me spasio za pola sata": Fora je u jednom proizvodu koji svi imamo kod kuće, a nije kiselo mleko
20:04 Porodica "Moja svekrva je došla iz pakla": Ana je otkrila kroz kakve je muke prolazila i detalji su sve gori i gori
08:00 Porodica Paklena svekrva: Na venčanje došla sa nepozvanim gostom, niko ovo nije očekivao, pogotovu ne mlada!
11:57 Porodica Gordana iz Kragujevca jedva je čekala da upozna buduću snaju: "Kada je izgovorila ovo, odmah sam je izbacila napolje"
12:30 Ispovesti Zatekla je SVEKRVU u njihovoj spavaćoj sobi: Frapirala se kada je videla ŠTA RADI pod izgovorom da želi da spasi porodicu
14:22 Poznati OVAKO JE REAGOVALA ANASTASIJINA SVEKRVA! Oglasila se majka Nemanje Gudelja, ovo su svi čekali (FOTO)
09:58 Poznati Šakira svekrvi zadala "poslednji" udarac: Pred put u Ameriku na terasi ostavila nešto jezivo (FOTO)
22:00 Ispovesti SVEKRVA joj se u toku noći ušunjala i učinila JEZIVU stvar: Htela je da snimi sebe kako HRČE ali se ZALEDILA kada je videla nju pored KREVETA
16:06 Porodica "Moja SVEKRVA je došla iz PAKLA"": Ana je otkrila kroz kakve je muke prolazila i detalji su sve gori i gori
16:45 Ispovesti Slučajno je pri upoznavanju uvredila majku svog dečka: "Mislila sam da će me odmah ostaviti"
22:00 Horoskop Posle 5 godina teške patnje, konačno će im svanuti: 1 horoskopski znak u julu će doživeti prekretnicu, počinje im najbolji period života
21:29 Lepota i Moda Kosa raste i po 2 cm za nedelju dana: Nega je ključ, ovi sastojci je hrane, postaće čvrća i sjajnija
21:00 Zdravlje Ovo nikako ne stavljajte na roštilj za 1. maj! Nadima, ožednećete momentalno, osećaćete nelagodu
20:29 Ispovesti Da li biste spavali u firmi kao i on? Ovakav način života mu pomogao da izađe iz dugova, evo kako mu je u ovoj situaciji
19:59 Zdravlje Čas smrša, čas se ugoji — evo kako je izgubila 23 kilograma: Šarliz Teron skida kilograme na jednostavan način, uopšte se ne muči
19:27 Horoskop Dnevni horoskop za utorak, 29. april: Ovnovi, ne dozvolite da tuđe mišljenje utiče na vas, Vage, opustite se malo u ljubavi