Snaja skočila na svekrvu kao furija: Svaki dan joj je pravila pakao od života, a onda joj je pao mrak na oči

Tatjana Badarević Vesti 26.10.2024 13:37 0

Kejt se požalila kako joj svekrva pravi pakao od života, a ovo je bila kap koja je prelila čašu

svekrva

Shutterstock

Nakon pet godina braka, jedna žena se suočila sa ogromnim problemom - njenom svekrvom. Od samog početka njena svekrva je jasno dala do znanja da ne prihvata snaju koristeći pasivno-agresivne obrasce ponašanja pa čak i otvoreno je sabotirajući, prenosi Bright Side.

Iako je žena pokužavala da održi mir u kući, tenzije su dostigle tačku ključanja.

Kejtino uznemirujuće pismo vam prenosimo u potpunosti:

"Moj muž i ja smo zajedno već pet godina. Sve u našoj vezi je prelepo, osim jedne stavke - njegove majke. Još dok smo se zabavljali konstatno je nagoveštavala Derilu da neće još dugo biti sa mnom. Često me je nazivala imenima njegove bivše, kao da se uopšte nije ni trudila da zapamti moje."

"Nikada mi nije pokazala trunku poštovanja. Jednom mi je čak za rođendan poklonila poklon sa nečijim tuđim inicijalima. Isto tako, tokom jednog porodičnog okupljanja pred Derilom je počela njegovu bivšu da kuje u zvezde. Deril se jako čudno smejao, dok je moje lice gorelo od besa."

svekrva

Shutterstock

 

 

"Ona kritikuje sve, moju karijeru, kuću, čak i način na koji kuvam. Deril i ja smo mnogo puta pričali na tu temu. Iako je u nekim trenucima pun podrške, čini mi se kao da je između dve vatre."

Situacija sa svekrvom je postala mnogo gora kada su se Deril i Kejt venčali i počeli da žive zajedno.

"Svekrva mi dolazi u kuću svakog dana s obzirom na to da je od nas udaljena samo jednu ulicu. Svaki put kad dođe, demonstrira mi kako mi tu nije mesto. Baca moja jela u đubre, govoreći kako njen sin ne može da jede takvo smeće. Čak je i zahtevala da se moja čivava uspava, kao navodno ona je dobila alergiju na pse. Jednom, uhvatila sam je u mojoj spavaćoj sobi kako isprobava nakit koji mi je muž kupio. Kad sam je upitala šta to radi, otvoreno mi je rekla kako njoj to više pristaje nego meni. "

"Ono što se desilo u najskorije vreme bila je kap koja je prelila čašu. Napravila je barikadu oko pseće kućice. Kad sam je upitala šta to radi, požalila mi se kako je Moli postala isuviše agresivna i zato je odlučila da je zabarikadira. Tada sam pukla. Rekla sam joj da treba da se seti da je ovo moja kuća i da ja postavljam pravila. Moj muž je sada besan na mene, jer kako navodi, pravim dramu ni oko čega." 

Komentari (0)
Loading