11:40 Porodica Sve se PROMENILO u trenu: Marija je želela da OTRUJE svoju SVEKRVU, a zatim je shvatila šta radi i pokušala da spreči njenu preranu SMRT!
20:20 Horoskop Proverite da li vam je upala "SEKIRA U MED": Astrolozi tvrde da se najbolje SVEKRVE rađaju u ova TRI horoskopska znaka!
19:05 Horoskop Najgore SVEKRVE rađaju se u ova TRI znaka: Samo JEDNOJ možete da se DODVORITE, a ostale će vam pretvoriti život u PAKAO!
10:13 Ispovesti Svekrva je nakon venčanja dala ULTIMATUM: "Ona ili ja", a SKANDALOZNA odluka mladoženje nikog nije ostavila ravnodušnim
10:05 Ispovesti Kada sam ostala u drugom stanju rekla sam mužu da bira, ili ja ili njegova majka, a zbog ODLUKE koju je doneo, Beata je danas srećna žena
11:39 Dom i saveti Svekrva joj otkrila VELIKU tajnu za održavanje domaćinstva: Ovo je recept za PRIRODNO sredstvo za čišćenje PARKETA
08:00 Ispovesti Ona je praktično svekrva "IZ PAKLA" koja je spremna da umeša SUD kako bi dobila UNUČE: Ispovest ove SNAJE uzdrmala je SVAKOGA ko je pročita
22:00 Horoskop Posle 5 godina teške patnje, konačno će im svanuti: 1 horoskopski znak u julu će doživeti prekretnicu, počinje im najbolji period života
21:29 Lepota i Moda Kosa raste i po 2 cm za nedelju dana: Nega je ključ, ovi sastojci je hrane, postaće čvrća i sjajnija
21:00 Zdravlje Ovo nikako ne stavljajte na roštilj za 1. maj! Nadima, ožednećete momentalno, osećaćete nelagodu
20:29 Ispovesti Da li biste spavali u firmi kao i on? Ovakav način života mu pomogao da izađe iz dugova, evo kako mu je u ovoj situaciji
19:59 Zdravlje Čas smrša, čas se ugoji — evo kako je izgubila 23 kilograma: Šarliz Teron skida kilograme na jednostavan način, uopšte se ne muči
19:27 Horoskop Dnevni horoskop za utorak, 29. april: Ovnovi, ne dozvolite da tuđe mišljenje utiče na vas, Vage, opustite se malo u ljubavi