18:14 Poznati Prozivaju je da je izbotoksirana, a ona ima najobičniju rutinu čišćenja lica: Ovo je tajna mladolikog izgleda Melanije Tramp, svi mogu ovo da priušte
12:58 Lepota i Moda Na stolu Melanije Tramp ovu namirnicu nikada nećete videti: Ovako prva dama Amerike održava vitku figuru, a nije pristalica dijeta
16:25 Lepota i Moda Za Melaniju Tramp cipele se prave po meri: Broj obuće koji nosi ostaviće vas u šoku
13:42 Poznati Nije bila zla, ali predugo je okružena Trampovom porodicom: Bivša portparolka otkriva šokantne detalje o Melaniji i njenom odnosu sa Donaldom
12:51 Poznati Evo od koga je Malanija Tramp nasledila lepotu: Preslikana je majka, samo jedna stvar je drugačija — boja očiju
11:20 Poznati Otkrijte tajnu Melanije Tramp: Kako ostaje mirna, fokusirana i zdrava, "ovaj savet mi je dala majka kad sam krenula u svet"
11:03 Poznati Ove fotografije su promenile život Melaniji Tramp: Slučajno su je slikali sa 17 godina dok je na ulici čekala drugaricu
10:57 Poznati Konačno se zna šta Ivanka Tramp zaista misli o maćehi Melaniji: Kada čujete pravu istinu baš ćete se iznenaditi
10:24 Poznati Sve što niste znali o Melaniji: Odrasla u radničkoj porodici u Sloveniji, odbila Trampovo udvaranje, a udala se u venčanici od 200.000 evra
07:03 Lepota i Moda Elegancija dostojna prve dame: Melanija Tramp zablistala u Dioru na glasanju, haljina od koje zastaje dah
21:28 Poznati „Bila sam zgrožena": Melanija Tramp uzdrmala svet ispovestima u svojoj novoj knjizi, evo šta je rekla o napadu na njenog muža
10:52 Poznati Dženifer Lopez uhvaćena u društvu misterioznog muškarca: Ovim prizorom niko se nije nadao, da li je Aflek pao u zaborav?
10:03 Porodica Ovo radi muškarac koji vas voli: Njegove prave namere se kriju u 11 obrazaca ponašanja, bukvalno su nepogrešivi
09:30 Horoskop Energija broja 9: Kraj ciklusa i novi početak – Šta nas čeka prema numerologiji u 2025. godini
09:02 Zdravlje Kažu da je bolje od kafe: Ovo piće važi za njenu zdraviju zamenu, piju ga svi redom, ali ovo ne znaju
08:30 Porodica Najsrećniji ljudi na svetu imaju 3 pravila: Zbog njih dan uvek dočekaju sa osmehom, probajte i vi