Alo!
NajŽena
Naslovna Lepota i Moda Zdravlje Porodica Ispovesti Poznati Dom i saveti Horoskop Trpeza

Tema : brak

Vil i Džejda Smit priznali da su u OTVORENOM BRAKU: Seksolog objašnjava šta to tačno znači!
17:52 Poznati

Vil i Džejda Smit priznali da su u OTVORENOM BRAKU: Seksolog objašnjava šta to tačno znači!

"Svastika me JAKO PRIVLAČI,  maštam o tome da sam s NJOM u krevetu": Bio je iskren pred svojom ŽENOM, a evo šta mu je ona uradila
15:29 Ispovesti

"Svastika me JAKO PRIVLAČI, maštam o tome da sam s NJOM u krevetu": Bio je iskren pred svojom ŽENOM, a evo šta mu je ona uradila

Džejda Pinket Smit ponovo iznosi PRILJAV VEŠ u javnost: "Bila sam trudna i pod pritiskom, NIKADA NISAM želela da se UDAM"
18:12 Poznati

Džejda Pinket Smit ponovo iznosi PRILJAV VEŠ u javnost: "Bila sam trudna i pod pritiskom, NIKADA NISAM želela da se UDAM"

Posle 15 godina BRAKA: Imala ljubavnu AFERU na poslu, pa SAZNALA da joj je muž GEJ
15:18 Ispovesti

Posle 15 godina BRAKA: Imala ljubavnu AFERU na poslu, pa SAZNALA da joj je muž GEJ

Ovo NIKAKO ne radite u VEZI ili BRAKU: Može da NAGOVESTI SVAĐU pa čak i prekid veze!
12:05 Porodica

Ovo NIKAKO ne radite u VEZI ili BRAKU: Može da NAGOVESTI SVAĐU pa čak i prekid veze!

Mihail Labovski
09:38 Porodica

Poznati PSIHOLOG savetuje: "Žene, vi ste KRIVE što su vam muškarci RAZMAŽENI", evo šta nikako NE SMETE da radite

DOKAZANO je da je ova godina života NAJBOLJA za BRAK: Stručnjaci su otkrili da samo godinu dana pre ili posle DOVODI DO PROPASTI
17:12 Porodica

DOKAZANO je da je ova godina života NAJBOLJA za BRAK: Stručnjaci su otkrili da samo godinu dana pre ili posle DOVODI DO PROPASTI

Kada se vaša LJUBAV zaista gasi? Ovo su TRI FAZE koje su siguran znak da je sluti pucanje veze ili RAZVOD braka
14:45 Porodica

Kada se vaša LJUBAV zaista gasi? Ovo su TRI FAZE koje su siguran znak da je sluti pucanje veze ili RAZVOD braka

par
16:11 Ispovesti

ŠTA DA UČINIM? Nakon 40 godina BRAKA ostavlja me ŽENA zbog muškarca kojeg je upoznala na INTERNETU!

Udala se za 27 godina STARIJEG PROFESORA i rodila mu SINA posle godinu dana: Mnogi misle da je brak iz KORISTI ali nju to ne dotiče
15:25 Ispovesti

Udala se za 27 godina STARIJEG PROFESORA i rodila mu SINA posle godinu dana: Mnogi misle da je brak iz KORISTI ali nju to ne dotiče

Stručnjaci potvrdili: Ovo su NAJBOLJE godine za sklapanje BRAKA, ako NE ŽELITE da se ZAVRŠI RAZVODOM!
09:37 Porodica

Stručnjaci potvrdili: Ovo su NAJBOLJE godine za sklapanje BRAKA, ako NE ŽELITE da se ZAVRŠI RAZVODOM!

U ovoj GODINI braka parovi se najčešće RAZVODE: Ako pregurate OVAJ period, možda dočekate starost ZAJEDNO!
13:18 Dom i saveti

U ovoj GODINI braka parovi se najčešće RAZVODE: Ako pregurate OVAJ period, možda dočekate starost ZAJEDNO!

1 2 ... 19 20 21 22 23 24 25 ... 31 32
most-read

Najčitanije

frojd
14:45 Porodica

Frojd je tvrdio da samo jedna osobina odaje lošeg čoveka: Čim je primetite, znaćete s kakvim ljudima imate posla

Shutterstock
11:14 Ispovesti

Bili smo najlepši par u bivšoj Jugoslaviji: Posle 40 godina javila sam mu se na Fejsu, zanemela sam zbog njegovog odgovora

baka
10:57 Porodica

Mira za 10 dana u Grčkoj potroši samo 100 evra: "Godinama tako letujem i nikada nisam potrošila ni dinar više"

deda i unuka
12:09 Porodica

On je deda godine: Zamolila je tatu da joj pričuva dete, a on je uradio nešto što nikome u Srbiji nikad nije palo na pamet

cipele
15:37 Lepota i Moda

Ma kakve baletanke, ovog leta svi žele venecijanke: Najtraženije cipele sezone, žene u Srbiji se takmiče koja će pre da ih kupi

Pogledaj sve vesti

Dom i saveti

hleb
20:10 Dom i saveti

Iskusni pekari ovo dodaju u testo, ostaje sveže danima: Jedan sastojak ga omekša, a drugi pokupi svu vlagu

peškir
16:52 Dom i saveti

U Turskoj ih samo ovako peru, zato su i vazdušasti: Evo kako da vam peškiri budu mekani, da mekši ne mogu biti

pod
14:20 Dom i saveti

Ovo piće vraća sjaj drvenim podovima: Niko ne može da veruje šta je!

Bele čarape
12:07 Dom i saveti

Svi pogrešno perete čarape, pravilno je samo jedno: Ako ovako ne uključujete veš mašinu, može biti i opasno

cveće
09:09 Dom i saveti

Vi zalivate i zalivate i zalivate, a cveće vene, vene i vene: Gde pravite strašnu grešku, evo šta je najbitnije kod odgajanja biljaka

watch-icon

Preporučujemo

Printscreen/Youtube/Peacock
21:49 Horoskop

Au, kakva ih jesen očekuje, nema mira za njih: 3 horoskopska znaka ulaze u vrtlog sreće, para ide na paru, ljubav, posao, ma sve najbolje dolazi

kafa
21:00 Zdravlje

Koliko šoljica kafe smete popiti dnevno? Šta može da se desi kada preterate sa kofeinom?

hleb
20:10 Dom i saveti

Iskusni pekari ovo dodaju u testo, ostaje sveže danima: Jedan sastojak ga omekša, a drugi pokupi svu vlagu

Printscreen/Youtube/DANIIL DO IT.
19:19 Horoskop

Dnevni horoskop za ponedeljak, 11. avgust: Kod Devica će biti malo napeto, Ovnovi, rasterećeni idu u dan

Marta Ortega
18:33 Poznati

Ima sve pare ovog sveta, a ona skromno: Evo kako u Evropi letuje najbogatija naslednica Zare

lubenica
17:42 Zdravlje

Da li je lubenica dijeta dobra? Trend preplavio TikTok, morali da se uključe stručnjaci

Pogledaj sve vesti
O nama Marketing Advertising Impresum Uslovi Korišćenja
© ALO! 2021. Sva prava su zadržana.