09:46 Poznati "Poljubili smo se, pa su me IZBACILI iz NJENE kuće": Stevan na NEOBIČAN način upoznao suprugu, kaže da je pregazio svoje PRINCIPE
19:30 Porodica Zašto MUŠKARCI koji varaju ne vole da se HVALE o detaljima afere? Neke je SRAMOTA, a druge..?
17:55 Horoskop Dan kada ste se VENČALI otkriva koliko će BRAK da traje: Kod četvorki STRASTI NESTAJU, devetke može da UNIŠTI PREVARA
13:00 Horoskop Ovaj HOROSKOPSKI znak se najčešće RAZVODI: Brak im nije SIGURNOST, niti sreća ka kojoj teže
15:18 Poznati Ovo je supruga Aleksandra Šapića: Prelepu Milicu retko viđamo u javnosti, mlađa je od njega 10 godina a evo čime se bavila pre BRAKA
12:44 Porodica Oženjeni MUŠKARCI su razmenjivali supruge sa komšijama: Ovaj narod živeo je u NEOBIČNOJ zajednici, zvali su ih "prijatelji po ženi"
10:30 Porodica Mnogo žena je ubijeno iz ISTOG razloga: Nakon samo godinu dana braka izgubila je ŽIVOT zbog zatupele TRADICIJE!
14:40 Dom i saveti Za ovaj CVET se veruje da donosi SREĆU ženama: Nevestama se savetuje da ga stave u BUKET jer nosi jaku SIMBOLIKU
18:30 Horoskop Datum VENČANJA krije veću TAJNU nego što se misli: Numerolozi tvrde da BROJEVI pokazuju kakav će BRAK da bude
16:00 Horoskop Izaberite KARTU i saznajte kakvo vas IZENAĐENJE uskoro očekuje: Jedna aplicira na BRAK, druga na vraćanje BIVŠEG partnera
11:58 Ispovesti Bolna ispovest žene kojoj je BRAK UNIŠTEN: "Zajednica je MUČNA, to je bio PARAZITSKI život sa njegovim roditeljima"
21:54 Poznati Nešto najbizarnije što ćete danas videti: Žena Kanjea Vesta prevazišla samu sebe i to ne u golotinji!
20:55 Ispovesti Zla polusestra je htela da nosi venčanicu na mojoj veridbi! Tako slatko sam joj se osvetila, da joj više nije palo na pamet to da uradi!
20:25 Poznati Da li prepoznajete ovu legendu? Redak poremećaj nije ga sprečio da postane glumački bog!
19:55 Dom i saveti Nežna i raskošna lepotica najbolje cveta zimi: Kažu da, ko ima ovaj cvet, imaće sreću u životu
19:25 Horoskop Dnevni horoskop za subotu, 13. decembar: Blizanci idu na kraći izlet, Biku treba odmor, Lav okružen prijateljima