08:00 Horoskop Ovo su NAJSREĆNIJI datumi za VENČANJE u 2023. godini: Astrolozi savetuju da OVE izbegavate je vam neće doneti dobar BRAK
23:00 Dom i saveti Bračna savetnica nikad nije bila ISKRENIJA: "Žene kad sednu na KAUČ, gotovo uvek se žale na JEDNU STVAR"
23:00 Dom i saveti Ove STVARI ubijaju strast u VEZI: Zbog njih se LJUDI udalje i sve manje vode LJUBAV
16:30 Ispovesti Bili su 79 godina u BRAKU, a za nekoliko sati su UMRLI: Zajedno su ležali u bolnici, a onda su tako i OTIŠLI
12:26 Dom i saveti Šveđanka otkrila koja je TAJNA kvalitetnog spavanja i srećnog BRAKA: Veoma je bitno jer ćete se naspavati
21:30 Porodica Uz ove TRI tajne sve VEZE mogu zauvek da traju: Naučnici otkrili kako da PRODUŽITE rok trajanja vašoj ljubavi
18:30 Ispovesti Zaljubila se u EGIPĆANINA, a on joj ukrao 2.000 EVRA: Zbog novog DEČKA svi joj poručuju da je LUDA, ubeđeni su da je čeka ista SUDBINA
08:00 Ispovesti Majka joj se PREUDALA, a ona se zaljubila u OČUHOVOG sina: "Sada mi je MUŽ, a trebalo je da mi bude BRAT"
22:00 Ispovesti Udajem se, ali ne želim ponovo da pravim GREŠKE: Pitala sam BIVŠE šta sam LOŠE radila i evo šta su mi odgovorili
21:33 Dom i saveti Četiri ŠKAKLJIVA pitanja o INTIMNIM odnosima: Sve ŽENE žele da saznaju ODGOVORE, ali se stide ih postave
10:26 Poznati Najlepši HOLIVUDSKI par ipak neće stati pred matičara? Evo zašto Eva Mendez NE ŽELI da se uda za Rajana Goslinga!
21:49 Zdravlje Zelena, žuta ili smeđa? Evo koje banane su najzdravije - a posebno se odnosi na dijabetičare
21:18 Poznati Znate li čiji je ovo sin? Njegovu mamu zna cela Srbija, samo mu malo bolje pogledajte oči
20:21 Lepota i Moda Pegla bore za par nedelja: Posle ovog "čuda" u bočici, koža izgleda kao da ste bili na luksuznom tretmanu
19:25 Horoskop Dnevni horoskop za subotu, 6. decembar: Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima?