10:40 Porodica Saznajte ISTINU o vašoj VEZI ili BRAKU: Odgovorite koji je po vama par NAJSREĆNIJI, jedan otkriva ko je u vezi "GLAVNI"
16:15 Porodica Brak vam se RASPADA? Nekada je PONAŠANJE supružnika bilo ključno, a sada je VAŽNA stvar koji mnogi zanemaruju
20:00 Ispovesti Mislila je da je vara, pa saznala ŠOKANTNU istinu: Ispovest para čija je LJUBAV jača od toga ko je kog POLA
22:40 Porodica Ako vam je BRAK u krizi isprobajte ovo: Pravilo TRI puta TRI, rešava nesuglasice i smanjuje TENZIJU između suprižnika
18:45 Ispovesti Cenjena ADVOKATICA otkrila od kakvih MUŠKARACA treba bežati: Obavila je hiljade razvoda i zaključila JEDNO
17:52 Poznati Vil i Džejda Smit priznali da su u OTVORENOM BRAKU: Seksolog objašnjava šta to tačno znači!
15:29 Ispovesti "Svastika me JAKO PRIVLAČI, maštam o tome da sam s NJOM u krevetu": Bio je iskren pred svojom ŽENOM, a evo šta mu je ona uradila
18:12 Poznati Džejda Pinket Smit ponovo iznosi PRILJAV VEŠ u javnost: "Bila sam trudna i pod pritiskom, NIKADA NISAM želela da se UDAM"
09:38 Porodica Poznati PSIHOLOG savetuje: "Žene, vi ste KRIVE što su vam muškarci RAZMAŽENI", evo šta nikako NE SMETE da radite
17:12 Porodica DOKAZANO je da je ova godina života NAJBOLJA za BRAK: Stručnjaci su otkrili da samo godinu dana pre ili posle DOVODI DO PROPASTI
21:54 Poznati Nešto najbizarnije što ćete danas videti: Žena Kanjea Vesta prevazišla samu sebe i to ne u golotinji!
20:55 Ispovesti Zla polusestra je htela da nosi venčanicu na mojoj veridbi! Tako slatko sam joj se osvetila, da joj više nije palo na pamet to da uradi!
20:25 Poznati Da li prepoznajete ovu legendu? Redak poremećaj nije ga sprečio da postane glumački bog!
19:55 Dom i saveti Nežna i raskošna lepotica najbolje cveta zimi: Kažu da, ko ima ovaj cvet, imaće sreću u životu
19:25 Horoskop Dnevni horoskop za subotu, 13. decembar: Blizanci idu na kraći izlet, Biku treba odmor, Lav okružen prijateljima