Alo!
NajŽena
Naslovna Lepota i Moda Zdravlje Porodica Ispovesti Poznati Dom i saveti Horoskop Trpeza

Tema : brak

Ako vam je BRAK u krizi isprobajte ovo: Pravilo TRI puta TRI, rešava nesuglasice i smanjuje TENZIJU između suprižnika
22:40 Porodica

Ako vam je BRAK u krizi isprobajte ovo: Pravilo TRI puta TRI, rešava nesuglasice i smanjuje TENZIJU između suprižnika

Cenjena ADVOKATICA otkrila od kakvih MUŠKARACA treba bežati: Obavila je hiljade razvoda i zaključila JEDNO
18:45 Ispovesti

Cenjena ADVOKATICA otkrila od kakvih MUŠKARACA treba bežati: Obavila je hiljade razvoda i zaključila JEDNO

Vil i Džejda Smit priznali da su u OTVORENOM BRAKU: Seksolog objašnjava šta to tačno znači!
17:52 Poznati

Vil i Džejda Smit priznali da su u OTVORENOM BRAKU: Seksolog objašnjava šta to tačno znači!

"Svastika me JAKO PRIVLAČI,  maštam o tome da sam s NJOM u krevetu": Bio je iskren pred svojom ŽENOM, a evo šta mu je ona uradila
15:29 Ispovesti

"Svastika me JAKO PRIVLAČI, maštam o tome da sam s NJOM u krevetu": Bio je iskren pred svojom ŽENOM, a evo šta mu je ona uradila

Džejda Pinket Smit ponovo iznosi PRILJAV VEŠ u javnost: "Bila sam trudna i pod pritiskom, NIKADA NISAM želela da se UDAM"
18:12 Poznati

Džejda Pinket Smit ponovo iznosi PRILJAV VEŠ u javnost: "Bila sam trudna i pod pritiskom, NIKADA NISAM želela da se UDAM"

Posle 15 godina BRAKA: Imala ljubavnu AFERU na poslu, pa SAZNALA da joj je muž GEJ
15:18 Ispovesti

Posle 15 godina BRAKA: Imala ljubavnu AFERU na poslu, pa SAZNALA da joj je muž GEJ

Ovo NIKAKO ne radite u VEZI ili BRAKU: Može da NAGOVESTI SVAĐU pa čak i prekid veze!
12:05 Porodica

Ovo NIKAKO ne radite u VEZI ili BRAKU: Može da NAGOVESTI SVAĐU pa čak i prekid veze!

Mihail Labovski
09:38 Porodica

Poznati PSIHOLOG savetuje: "Žene, vi ste KRIVE što su vam muškarci RAZMAŽENI", evo šta nikako NE SMETE da radite

DOKAZANO je da je ova godina života NAJBOLJA za BRAK: Stručnjaci su otkrili da samo godinu dana pre ili posle DOVODI DO PROPASTI
17:12 Porodica

DOKAZANO je da je ova godina života NAJBOLJA za BRAK: Stručnjaci su otkrili da samo godinu dana pre ili posle DOVODI DO PROPASTI

Kada se vaša LJUBAV zaista gasi? Ovo su TRI FAZE koje su siguran znak da je sluti pucanje veze ili RAZVOD braka
14:45 Porodica

Kada se vaša LJUBAV zaista gasi? Ovo su TRI FAZE koje su siguran znak da je sluti pucanje veze ili RAZVOD braka

par
16:11 Ispovesti

ŠTA DA UČINIM? Nakon 40 godina BRAKA ostavlja me ŽENA zbog muškarca kojeg je upoznala na INTERNETU!

Udala se za 27 godina STARIJEG PROFESORA i rodila mu SINA posle godinu dana: Mnogi misle da je brak iz KORISTI ali nju to ne dotiče
15:25 Ispovesti

Udala se za 27 godina STARIJEG PROFESORA i rodila mu SINA posle godinu dana: Mnogi misle da je brak iz KORISTI ali nju to ne dotiče

1 2 ... 21 22 23 24 25 26 27 ... 33 34
most-read

Najčitanije

bojler
13:10 Dom i saveti

Električar otkrio trik: Uradite ovo kada palite bojler i račun za struju će biti duplo manji

krompir
09:20 Dom i saveti

Pojavila se jeziva slika: Bežite od ovakvih krompira kao đavo od tamjana

kiseli kupus
11:05 Dom i saveti

Bugarski trik za savršen kiseli kupus: Dodajte ovo zrno u bure i nikad se neće pokvariti

hladne noge
16:36 Zdravlje

Stalno su vam noge hladne, a cirkulacija loša? Rešenje nisu vunene čarape, već 1 namirnica koja greje i na debelom minusu

vlaga
14:03 Dom i saveti

Moler otkrio kako da se rešite vlage i buđi: Dovoljna je samo jedna čašica ovog proizvoda

Pogledaj sve vesti

Dom i saveti

kiflice bez kvasca
19:53 Dom i saveti

Kiflice bez kvasca: Najmekše testo ikada dobija se za svega 15 minuta, evo i kako

zaprška
16:50 Dom i saveti

Domaćice greše kad ubacuju zapršku: Evo kako da napravite ukusnu čorbu kao iz restorana

tiganj
14:08 Dom i saveti

Tajna iz restorana: Stavite OVO u tiganj i zaboravite na zagorelu hranu, jaja, meso i palačinke klizeće kao po ledu

prozor
13:45 Dom i saveti

Zašto bacati pare na izolaciju? Ovo košta samo 200 dinara, nema kondezacije, a greje kao da ste stavili novu stolariju

Shutterstock
13:20 Dom i saveti

Miris luka niko ne voli: Evo kako da ga se rešite očas posla, sve stvari su vam pri ruci

watch-icon

Preporučujemo

banane
21:49 Zdravlje

Zelena, žuta ili smeđa? Evo koje banane su najzdravije - a posebno se odnosi na dijabetičare

Džoi Anders
21:18 Poznati

Znate li čiji je ovo sin? Njegovu mamu zna cela Srbija, samo mu malo bolje pogledajte oči

Erik Dejn
20:49 Poznati

Ikona ženskih srca je sada u kolicima: Užasna bolest ga je oborila za samo 6 meseci

retinol
20:21 Lepota i Moda

Pegla bore za par nedelja: Posle ovog "čuda" u bočici, koža izgleda kao da ste bili na luksuznom tretmanu

kiflice bez kvasca
19:53 Dom i saveti

Kiflice bez kvasca: Najmekše testo ikada dobija se za svega 15 minuta, evo i kako

Printscreen/Youtube/Ariana Grande
19:25 Horoskop

Dnevni horoskop za subotu, 6. decembar: Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima?

Pogledaj sve vesti
O nama Marketing Advertising Impresum Uslovi Korišćenja
© ALO! 2021. Sva prava su zadržana.