16:30 Zdravlje Nauka je potvrdila: Ovih osam navika mogu da uspore starenje čak šest godina, a lako ih je primeniti
16:04 Zdravlje Poštujete li pravilo od 5 sekundi: Stručnjaci otkrivaju da li ima istine u čuvenom tumačenju o hrani koja padne na pod i koja podloga je najprljavija
20:30 Dom i saveti Kako da sami izvadite bodlje od morskog ježa? Toplo sirće i pinceta mogu da pomognu
17:00 Zdravlje Da li znate kako se pravilno mokri? Skoro svi pravimo ISTE GREŠKE koje mogu skupo da nas koštaju
17:00 Zdravlje Nikako ne smete da ZADRŽAVATE kijanje: Lekari objasnili zašto je to OPASNO po zdravlje
09:15 Zdravlje Gastroenterolog savetuje kako da POKRENEMO CREVA ujutru, šta trebamo da jedemo TOKOM DANA, kao i kada treba da nam je POSLEDNJI obrok!
08:55 Zdravlje Najgori neprijatelj našeg IMUNOG SISTEMA je ova namirnica: Svakodnevno je koristimo, a nutricionista objašnjava sva njena ŠTETNA dejstva!
20:00 Porodica Novi trend na TikToku je zaludeo sve novopečene mame: Doktorka Dragana upozorila da ovo NIKAKO ne radite
12:20 Zdravlje Bolest jetre može da se vidi na koži: Ako primetite ove uznemirujuće simptome odmah se obratite lekaru
13:30 Zdravlje Ruski gastroenterolog UPOZORAVA: Ako želite da vam JETRA bude zdrava, poslušajte ga i zaobiđite ove NAMIRNICE
21:15 Dom i saveti Ne možeš da spavaš? Doktorka preporučuje metodu "otvorenih očiju", brzo ćete utonuti u SAN
22:00 Horoskop Nisu ni Ribe, ni Bikovi: Sutra, 26. decembra je sjajan dan za 2 znaka, trud će im se konačno isplatiti
21:32 Zdravlje Dobar san je zlata vredan: Osobe koje imaju ove navike imaju povećan rizik od moždanog i srčanog udara
20:59 Ispovesti Nisam mogla da verujem šta mi je napisala: Kupila sam kumi lep poklon za rođendan, a ona meni ovako
20:28 Dom i saveti Stižu gosti, a vi niste spremni: Evo 6 stvari koje treba da uradite kako bi vaš dom zablistao
19:57 Porodica Deca moraju da steknu ove navike: Što ih pre naučite životnim lekcijama, to će biti mentalno jača kada odrastu
19:30 Horoskop Dnevni horoskop za četvrtak, 26. decembar: Lavovima partner stvara napetost, Ribama stiđu dobre vesti