18:26 Poznati Svet bruji o "kokainskoj klauzuli": Bivši muž Nikol Kidman može ozbiljno da profitira od razvoda - glumica u rasulu!
20:12 Poznati Intimno priznanje Nikol Kidman nakon razvoda: Glumica se prvi put oglasila posle javnog ljubavnog brodoloma!
17:27 Poznati Nikol Kidman prvi put u javnosti nakon šokantnog razvoda: Evo u kome je glumica pronašla utehu
13:54 Poznati Scene koje su uništile brak Nikol Kidman: Svi bruje da se zbog ovog filma razvodi od Kita Urbana!
15:06 Poznati Svet je u šoku na šta je pristala Nikol Kidman: Sada se zna šta će biti sa njenim ćerkama koje je dobila sa Kitom Urbanom
14:03 Poznati Bivši muž Nikol Kidman već našao drugu! Samo što su se rastali, ali on izgleda nije gubio vreme!
12:05 Poznati Šok detalji iz razvoda Nikol Kidman i Urbana: Sud presudio o deci, a iza kulisa bruji priča o prevari
09:00 Poznati Pukla ljubav: Nikol Kidman ostavlja pevača nakon skoro 20 godina braka, svi u šoku, ali evo ko je sve znao od početka
10:47 Poznati ‘Profesionalno bajka, privatno pakao’: Nikol Kidman posle 20 godina progovorila o razvodu sa Tomom Kruzom
20:31 Lepota i Moda Skroz druga osoba: Nikol Kidman više ne liči na sebe, pogledajte šta je uradila, jedva smo je prepoznali
09:21 Poznati Nikol Kidman popustila mezimici: Zbog mlađe ćerke prekršila sopstveno pravilo, starijoj je to zabranila!
15:56 Lepota i Moda Gura ka 60-im, a izgleda kao da nije napunila ni 40: Nikol Kidman u crnom odelu, naravno da nije obukla brus i odlično joj stoji
21:08 Dom i saveti Da li čarape pre spavanja ostavljate pored kreveta? Kada čujete objašnjenje, nikad to više nećete uraditi
20:41 Ispovesti Žene priznale da rade ove jezive stvari: Okej, neke sigurno radite i vi, a od nekih će vam se okrenuti želudac
20:17 Porodica Ostavila sam bebu od 4 meseca sa dedom na pola sata: Kada sam se vratila, zanemela sam zbog onoga što sam videla
19:48 Lepota i Moda Ovo je najtraženiji džemper u Srbiji! Nosile smo ga kao klinke, jednostavan je, praktičan i preudoban
19:21 Dom i saveti Kako da privučete novac u kuću i da nikada ne budete bez para? Staro narodno verovanje kaže da ovo morate da radite sa komšijama
18:54 Horoskop Dnevni horoskop za utorak, 9. decembar: Blizancima ne gine svađa, a Vagama se smeši romansa