17:14 Horoskop Nova godina će biti u znaku broja jedan: Evo šta nam donosi niz 2-0-2-6, koji u numerologiji ima posebnu simboliku
18:18 Horoskop Broj otkriva sudbinu: Saznajte da li vas u 2026. godini čeka novi početak, moć, transformacija ili...
09:50 Porodica Danas se ispunjavaju želje: Magični datum 11.11. donosi sreću i izobilje, evo šta treba uraditi
09:35 Horoskop Sutra se otvara nebo i ispunjava želje: Evo šta treba uraditi 11. 11. za sreću i uspeh
14:51 Dom i saveti Evo koga čeka sreća: Žene, prvo slovo vašeg imena otkriva karakter, ali i životni put
14:28 Dom i saveti Tri datuma rođenja koja nose tešku karmu: Sreća im stalno izmiče i život ih testira
17:57 Horoskop Imate sudbinsku zaštitu: Ako vam se jedan od ovih brojeva nalazi u datumu rođenja, vi ste neuništivi!
12:57 Horoskop Tri najmoćnija datuma rođenja u numerologiji: Donose izuzetnu snagu i sudbinu koja se izdvaja iz mase
09:18 Horoskop 9. 9. je dan kada se ostvaruju želje: Numerolozi tvrde ako danas poželite nešto, univerzum će vam ispuniti
12:01 Horoskop 5 najmoćnijih rođendana: Veruje se da su ljudi rođeni na ove datume životni pobednici!
21:26 Horoskop Izračunajte godinu koja će biti vaša životna prekretnica: Saznajte iz prve ruke kada dolaze bolji dani
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac