08:02 Zdravlje Rešite se bola u vratu za 1 minut: Primenite trik koji će brzo ublažiti neprijatnu tegobu
15:01 Zdravlje Može da bude simptom infarkta: Ako se muškarcu ovo desi u krevetu, to pokazuje u kakvom mu je stanju srce
19:18 Zdravlje Znate li kako izgleda mini infarkt? Simptomi često prolaze neopaženo, a ključno je uočiti ih na vreme
19:40 Zdravlje Volite da „pucketate“ vratom? Doktor kaže da zbog ovoga odmah treba da prestanete, jako je opasno!
16:45 Zdravlje Potrebno je samo 30 sekundi za ovu vežbu: Jedan potez sa kojim ćete ODMAH olaškati napetost u vratu
11:54 Porodica Ćerki sam ostavila stan, a ona mi se ne javlja 8 meseci: Zna da sam teško bolesna, zašto me ovako muči?
11:23 Poznati Anđelina Džoli ništa više ne krije: Holivudska ikona konačno pokazuje ono što je dugo držala u tajnosti, žene joj se klanjaju
11:02 Dom i saveti Ako vas bole kolena – verovatno vam fali OVAJ mineral: Hrskavica bez njega propada
10:43 Ispovesti Sok koji ima svaka kuća u Srbiji, uništio joj je jetru! Lekari su mislili da je alkoholičarka, a ona alkohol nije ni "liznula"
10:20 Dom i saveti Jeftino voće štiti srce i poboljšava pamćenje: Ima ga u svakoj prodavnici, a malo ko zna koliko je moćno
10:00 Dom i saveti Ne čekajte zvono na vratima: Evo šta treba uraditi pre nego što primite goste u svoj dom, sada je idealno vreme