Alo!
NajŽena
Naslovna Lepota i Moda Zdravlje Porodica Ispovesti Poznati Dom i saveti Horoskop Trpeza

Tema : bolest

jetra
09:59 Zdravlje

Svi misle prehlada, a ono mnogo ozbiljnije: Ovo su sumptomi "propadanja" jetre, obratite pažnju na ova ozbiljna stanja

10 godina sam mislila da je linija na mom noktu običan beleg: Iza svega se krila jeziva istina, jedan doktor mi je spasio život
15:28 Ispovesti

10 godina sam mislila da je linija na mom noktu običan beleg: Iza svega se krila jeziva istina, jedan doktor mi je spasio život

koma
19:01 Zdravlje

Ovu bolest zovu i tihi ubica, simptome retko ko na vreme primeti: 250.000 života se ugasi za godinu dana, obratite pažnju na ovo

Kako je Lepoj Breni otkrivena TROMBOZA: "Bila sam NEPOKRETNA 12 dana, hranili su me i pojili"
12:36 Poznati

Kako je Lepoj Breni otkrivena TROMBOZA: "Bila sam NEPOKRETNA 12 dana, hranili su me i pojili"

Profimedia
11:15 Poznati

Poznati pevač vodi životnu borbu: Zdravlje mu je potpuno uništeno i već planira svoju sahranu

Eni
11:49 Zdravlje

Ne jedem od svoje 14. godine: Devojka bukvalno ne može da pomiriše hranu, već deceniju radi ovo kako bi preživela

Šalom
15:16 Ispovesti

Bila je najplaćenija manekenka na svetu, miljenica čuvenog Versaćea: Bolest je prikovala za krevet, svi su je zaboravili, a sada vratila jača nego ikada

spavanje
13:54 Zdravlje

Ako se stalno budite između 3 i 5 ujutru, telo vam poručuje važnu stvar: Buđenje tačno sat posle ponoći je veliko upozorenje

žena
11:09 Zdravlje

Ovaj poremećaj je uzeo maha: Širi se neverovatno brzo i pogađa celo telo, a evo koja grupa ljudi je najranjivija

umor
16:42 Zdravlje

Loša koncentracija, nervoza, impulsivnost: Osobe koje pate od ovog poremećaja imaju kraći životni vek

bolnica
12:43 Zdravlje

Javlja se i kod dece: Bolest koja napada celo telo se obično prepozna po ovim simptomima, jedno morate znati

bolnica
20:57 Zdravlje

Novi virus napunio bolnice: U najgorem slučaju dovodi do smrti, a ove simptome ne smete ignorisati

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 23 24
most-read

Najčitanije

smokva
12:40 Dom i saveti

Nije samo orah u pitanju: Naši stari nikad nisu sadili smokvu blizu kuće, evo i zbog čega

Printscreen/RTS
12:07 Zdravlje

Poznati srpski kardiolog tvrdi: Od 220 oduzmite broj svojih godina i znaćete kakvo vam je srce

marija
18:41 Dom i saveti

Čime se greju u gradu gde je 71 stepen ispod nule? Marija je objasnila da koriste dve opcije kako bi im kuće bile tople

jaja
09:52 Dom i saveti

Zbog jedne sitnice jaja pucaju: Dodajte ovu namirnicu u vodu i biće savršena za farbanje i ljuštenje

uskršnja jaja
08:30 Dom i saveti

Ovako ćete dobiti vatreno crvenu boju: Potrebne su vam samo 2 namirnice za ovakva uskršnja jaja

Pogledaj sve vesti

Dom i saveti

kore za pitu
21:59 Dom i saveti

Evo kako se pravilno razvlače kore za pitu: Sabiha otkrila u čemu je caka, samo ovako će biti savršeno hrskave i punog ukusa

poskok
19:59 Dom i saveti

Ova 4 mirisa nenormalno privlače zmije u dvorište: Evo šta treba da uradite da bi obišle vašu kuću

česma
17:59 Dom i saveti

Ma kakvo sirće, ma kakva soda bikarbona, samo ovo: Evo kako da uklonite kamenac iz sudopere, ketlera i iz mašine za pranje sudova

orhideja
16:39 Dom i saveti

Orhideja mi cveta cele godine! Sama pravim đubrivo koje podstiče njen rast, dajem vam recept

meso
14:40 Dom i saveti

Kako se prave bečke šnicle: Da bi bile sočne i ukusne, kuvari u poh stavljaju 1 neobičan sastojak

watch-icon

Preporučujemo

kore za pitu
21:59 Dom i saveti

Evo kako se pravilno razvlače kore za pitu: Sabiha otkrila u čemu je caka, samo ovako će biti savršeno hrskave i punog ukusa

Šišanje
21:29 Lepota i Moda

Ako je tanka, dajte joj punoće i života, ne mora uvek biti slepljena: 3 trika koja daju kosi volumen, konačno će izgledati bujno

Printscreen/Youtube/TV Promos
21:00 Horoskop

I novac i ljubav i karijera, ma sve: Samo ovaj znak će nenormalno cvetati do kraja 2025. godine, sve će im ići od ruke, pravi srećnici

Beba Srećni ljudi
20:29 Poznati

Obožavali ste u ulozi atraktivne sekretarice Bebe iz "Srećnih ljudi", a onda nestala: Gde je i šta radi glumica Gordana Bjelica?

poskok
19:59 Dom i saveti

Ova 4 mirisa nenormalno privlače zmije u dvorište: Evo šta treba da uradite da bi obišle vašu kuću

aron tejlor džons
19:27 Horoskop

Dnevni horoskop za ponedeljak, 26. maj: Blizanci će upoznati osobu koja će im okupirati pažnju, Jarčevi treba malo više da se odmaraju

Pogledaj sve vesti
O nama Marketing Advertising Impresum Uslovi Korišćenja
© ALO! 2021. Sva prava su zadržana.