Da li prepoznajete ovog glumca? Nekada su sve žene ludele za njim, a sada je njegov izgled sve zabrinuo

Vesti 05.09.2024 18:18 0

Poznati glumac je snimljen tokom šetnje, a skoro ga niko nije ni prepoznao, jer se potpuno promenio.

tom selek

Profimedia

Slavni glumac Tom Selek snimljen je u gradiću Tausand Oaks u Kaliforniji u ležernom izdanju tokom šetnje, a svojim je izgledom zabrinuo je fanove. Naime, nekada zgodan glumac se mnogo ugojio, skoro je neprepoznatljiv čak i u licu.

Serija „Magnum“ ga obeležila

Paparaci su snimili 79-ogodišnjeg glumca na izlasku iz restorana brze hrane, a sa sobom je nosio neke papire. Glumac je snimljen u kratkim pantalonama i košulji, s neurednom sedom bradom, zbog koje je gotovo neprepoznatljiv. 

tom selek

Profimedia

 

Tom Selek se proslavio ulogom u kriminalističkoj seriji iz 80-ih godina „Magnum“, koja je i kod nas bila veoma popularna, a žene su ovog glumca obožavale. Bio je prepoznatljiv po brkovima, a glumio je i u seriji „Prijatelji“ i drami „Boston Legal“. 

tom selek

Profimedia

 

Ukinuta mu je serija

Poslednjih 10 godina glumio je lik načelnika njujorške policije Frenka Regana u policijskoj drami „Plava krv“, ali serija je ukinuta nakon 14 sezona, a poslednje epizode biće prikazane ove jeseni. Inače, Selek iza sebe ima propali brak s glumicom Žaklin Rej, s kojom ima sina Kevina, a već 37 godina je u braku s glumicom Džili Mek s kojom ima ćerku Hanu. 

Bonus video:

 

@najzena.rs Jedna majka je otvorila dušu “Stidim se svoje ćerke” #najzena #zena #fypシ #fyp #fypシ゚viral #foryoupage #fy ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading