Ines je najzad uspela da ukroti Breda Pita: Ko je devojka koja je osvojila srce holivudskog zavodnika?

Vesti 04.09.2024 15:54 0

Bred Pit se sa novom devojkom pojavio na festivalu u Veneciji i sve oči su bile uprte u njih.

Profimedia

Profimedia

Bred Pit i 29 godina mlađa Ines de Ramon pojavili su se na crvenom tepihu u Veneciji, prvi put otkako su u vezi. Bez obzira na to što je miljenik žena iz celog sveta već pokazao novu devojku, ne prestaje da se priča o ženi koja je uspela da osvoji srce Breda Pita.

Prva Bredova ozbiljna veza

Njih dvoje su prvi put snimljeni zajedno na Bonovom koncertu u Los Anđelesu 2022. godine kad su već bili nekoliko meseci u vezi. Nedugo nakon toga su počeli da žive zajedno. Leto su proveli u dvorcu Miraval, francuskoj vinariji koju je Bred Pit nekada delio s bivšom suprugom Anđelinom Džoli. Bred i Ines upoznali su se preko zajedničkih prijatelja. Ona je dizajnerka nakita. Inače, to je prva  žena s kojom se Bred upustio u ozbiljnu vezu, nakon razvoda od Anđeline 2016. godine.

Bred Pit

Profimedia

 

Govori više jezika

Ines je itekako uspešna. U Ženevi je studirala i ima diplomu iz poslovne administracije. Bavi se dizajnom nakita, a tenutno je potpredsednica brenda „Anita Ko Jewelry“ u Los Anđelesu koji nose Kortni i Kim Kardašijan, kao i Hejli Biber. Radila je u luksuznoj švajcarskoj draguljarnici, zatim kao fitnes trener, a stekla je i titulu sertifikovanog zdravstvenog trenera. Poliglota je, budući da govori engleski, španski, francuski i nemački jezik.

bred pit

Profimedia

 

Već je ljubila glumca

Bivši suprug Ines de Ramon je glumac Pol Vesli, poznat po ulozi u seriji „Vampirski dnevnici“. Njih dvoje venčali su se 2019. godine ali retko su se pojavljivali zajedno. Vesli je strastveni snouborder, a Ines bi mu se često pridružila u avanturama na planini. Brak im nije potrajao, a razvod je službeno okončan početkom ove godine.

Bonus video:

 

@najzena.rs Ovaj predmet privlači nesreću, odmah ga bacite! #najzena #zena #fypシ #fyp #fypシ゚viral ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading