Ova žena definitivno samo za razvrat zna: Ljudi nisu mogli da veruju šta upravo gledaju na ulici

Tatjana Badarević Vesti 02.08.2024 14:00 0

Bjanka Ćensori bi mogla da se suoči sa zatvorskom kaznom u Kaliforniji zbog provokativnog oblačenja.

Bjanka Ćensori

Profimedia

 

Bjanka Ćensori vratila se svom tipičnom stilu oblačenja nakon nekoliko dana što je za druženje sa suprugovom decom, koje Kanje Vest deli s Kim Kardašijan, odlučila obući nešto manje provokativnije modne kombinacije. Ovoga je puta odabir pao na prozirnu kratku haljinu i tange.

Poslepodne je provela, kako prenosi Daily Mail, u šopingu na Beverli Hilsu bez supruga. Kao što znamo, Ćensori je pre nekoliko dana bila sa Vestom i njegovom ćerkom Nort u bioskopu kako bi pogledali novi nastavak filma "Deadpool & Wolverine". No, ugodno je vreme provela i s ostatkom dece.

Podsetimo, Ćensori je tada obukla bež majicu dugih rukava, bež donji veš, kapu i sandale na petu, dok su Kanje i Nort bili ležerno obučeni. Kardašijan je još početkom godine tražila od bivšeg supruga da se Ćensori ne oblači provokativno u blizini njihove dece, ali čini se da par za to ne mari.

Bjanka Ćensori

Printscreen/Instagram

 

 

Nedavno se govorilo i o tome da bi se Ćensori, zbog svog načina odevanja, mogla suočiti sa zatvorskom ili novčanom kaznom jer se prema krivičnom zakonu Kalifornije izlaganje golog tela na javnom mestu može proglasiti zločinom. Daily Mail piše da bi to u Ćensorinom slučaju moglo izgledati tako da dobije maksimalnu kaznu, što znači šest meseci zatvora, novčana kazna do 1000 dolara te oznaku prestupnika na najmanje deset godina.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading