Imali život iz bajke, a onda se sve srušilo kao kula od karata: Evo kako je krenuo sunovrat ljubavi Džej Lo i Bena Afleka

Tatjana Badarević Vesti 16.07.2024 19:03 0

Američki mediji pišu kako su pevačica i glumac razdvojeni još od marta.

dženifer lopez

Profimedia

 

Brak Bena Afleka i Dženifer Lopez je na klimavim nogama, barem ako se pitaju strani mediji.  Ipak, sve oko njihove veze i potencijalne rastave je vrlo zbunjujuće. Izvori tvrde kako više ne žive zajedno, a onda ih paparaci ulove kako šetaju zajedno i pritom izgledaju presrećno. Turneja Džej Lo naglo je otkazana, Ben je viđen bez prstena, nisu slavili skupa američki Dan nezavisnosti, a ovih se dana Lopez družila s Aflekovom najstarijom ćerkom Vajolet (18). S kakvim sve informacijama baratamo vezanima za razvod Bena i Dženifer? 

Ben i Dženifer više ne žive zajedno

Ovo je više izvora potvrdilo. Najpre je TMZ pisao o tome kako Ben živi u svojoj kući koju inače iznajmljuje za 100.000 dolara mesečno. Pričalo se da u njoj živi sam, a nakon nekoliko dana saznalo se kako Džej Lo i Ben žive odvojeno, svako u svojoj kući te da su tenzije poprilično velike. Krajem juna kružile su glasine kako glumac seli svoje stvari iz kuće, o čemu je pisao i Harper's Bazaar.

Ben Aflek

Profimedia

 

 

I zvanično su stavili na prodaju svoju vilu

Čini se kako su spekulacije bile tačne jer su ovih dana stavili na prodaju vilu koju su kupili nakon venčanja i za nju traže 68 miliona dolara. A to da je prodaju se znalo već neko vreme. Džej Lo je mislila kako će kuću uspeti prodati bez da je oglasi i nije htela da ona dobije toliko pažnje. Ipak, shvatila je da je najbolje oglasiti je i tako je prodati. 

Dženifer i dalje nosi svoj prsten, a Ben ga nema

Aflek je u više navrata ulovljen bez prstena, dok ga njegova još uvek zakonita supruga ne skida s ruke. Viđen je na njenoj ruci i ovih dana dok se družila s Benovom najstarijom kćeri. 

Ben Aflek

Profimedia

 

 

Dženifer je otkazala svoju turneju 

Zadnjeg dana maja pevačica je otkazala turneju po Americi koja je bila zakazana za 2024. godinu. Uzela je pauzu i posvetila se deci, porodici i bliskim prijateljima, rekla je u izjavi. Bila je slomljena što je razočarala puno fanova i rekla im kako moraju shvatiti da ne bi otkazala turneju da nije morala. 

Novinari su je pitali o razvodu

Kada je Lopez došla na premijeru svog novog filma "Atlas", novinar ju je pitao: "Da li je vaš razvod sa Benom Aflekom stvaran?", a ona mu je na to odbrusila: 

"Možeš ti bolje od toga."

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading