Džej Lo otkazala turneju: Glasine o razvodu se ne stišavaju nakon najnovije objave, fanovi na aparatima

Vesti 01.06.2024 15:42 0

Turneja, koja bi bila njena prva u poslednjih pet godina, trebala je da počne 26. juna u Orlandu na Floridi

dženifer lopez

Profimedia

Dženifer Lopez i Ben Aflek daju prioritet svojoj deci.

Izvor kaže da par uprkos nedavnim poteškoćama u braku i dalje želi da stavi svoju decu na prvo mesto i dodaje: „Dženifer i Ben su uvek bili veoma orijentisani na porodicu“.

Insajder napominje da je pevačici i glumici (54) bilo važno da prisustvuje ceremoniji dodele diploma Benove ćerke Vajolet Aflek u četvrtak, 30. maja. 

„Matura je bila velika stvar“, kaže izvor. „Dženifer je želela da to proslavi.

Ipak, trenutna situacija je „srceparajuća“, dodaje izvor.

Bračna drama se nastavlja

Nakon glasina o razvodu, par je poslednji put zajedno fotografisan 19. maja, kada su se pojavili u Santa Monici na još jednom školskom događaju.

Par, koji se venčao 2022. godine nakon što je ponovo započeo svoju vezu iz 2000-ih, dele mešanu porodicu. Aflek (51) ima Vajolet (18), kao i Serafinu (15) i Semjuela (12) sa bivšom suprugom Dženifer Garner (51), dok Lopezova deli 16-godišnje blizance Maksimilijana „Maksa” Dejvida i Emi Maribel sa bivšim mužem Markom Entonijem.

Dženifer

Profimedia

 

Izvor je rekao magazinu People da Garnerova ,,želi najbolje za" Afleka. "Ona želi da bude srećan i zdrav kako bi mogao da bude najbolji mogući tata", dodao je izvor.

Dana 22. maja, izvor blizak Lopezovoj rekao je da par „trenutno nije na najboljem mestu“, a par u poslednje vreme živi odvojeno jedno od drugog. Lopez ostaje u vili na Beverli Hilsu vrednoj 60 miliona dolara koju su kupili prošle godine, a Aflek živi u kući za iznajmljivanje nekoliko milja dalje.

Otkazala turneju

Pop zvezda je najavila otkazivanje u petak u svom biltenu ,,On The JLo", navodeći želju da provede vreme sa svojom porodicom i bliskim prijateljima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pubity (@pubity)

 

Lopezova je u ličnoj belešci svojim fanovima, izrazila da joj se srce slama zbog odluke, i obećala da će im se iskupiti u budućnosti.

Turneja, koja bi bila njena prva u poslednjih pet godina, trebala je da počne 26. juna u Orlandu na Floridi. Sedam datuma turneje je već otkazano ranije ovog meseca bez objašnjenja.

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading