Ovo je odjeknulo kao bomba: Džej Lo i Ben Aflek povukli drastičan potez o kojem bruje svi svetski mediji!

Tatjana Badarević Vesti 13.07.2024 10:46 0

Ben Aflek i Dženifer Lopez odlučili su da prodaju svoju vilu na Beverli Hilsu, a sada je stigla i zvanična potvrda.

ben aflek

Shutterstock

 

Nakon što su kružile priče da će supružnici Ben Aflek i Dženifer Lopez prodati svoju vilu na Beverli Hillsu, sada je stigla i zvanična potvrda, kako navodi People. 

Nekretnina koju su u maju 2023. kupili juče se pojavila na tržištu. Platili su je 60,8 miliona dolara, a ima 12 spavaćih soba i 24 kupatila. Ima i košarkaške terene, teretanu, boksački ring, bar...

Imanje se sastoji i od penthausa koji ima 456 kvadrata, kuću za čuvare i garaže u koje stane 12 auta. Na dodatni parking stane još 80 vozila. Prodaje se za 68 miliona dolara. Ben se iselio iz luksuzne vile i živi u iznajmljenoj kući u Brentvudu već 2 meseca. Fokus mu je na poslu i deci. 

vila

Profimedia

 

 

Zbog potvrde da je kuća stavljena na prodaju, mnogi su još sigurniji da se Džej Lo i Aflek razvode. Pevačica je pre nešto više od mesec dana povukla šokantan potez - otkazala je američku turneju "This is me... Live" koja je bila zakazana za 2024. godinu. Organizatori su rekli kako pevačica uzima slobodno vreme kako bi bila sa svojom decom, porodicom i bliskim prijateljima. Na svojoj veb stranici OnTheJLo poslala je poruku obožavateljima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

"U potpunosti sam slomljena i tužna što sam vas razočarala. Molim vas, znajte da ovo ne bih učinila da ne osećam da mi je to apsolutno potrebno. Obećavam vam da ću vam se iskupiti i da ćemo opet svi biti zajedno. Volim vas sve jako. Do sledećeg puta", napisala je. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Quién (@quiencom)

 

Inače, Dženifer i Ben bili su u vezi pre više od 20 godina. Bili su i vereni, a onda su raskinuli veridbu tik pred venčanje. Ona iza sebe ima tri braka, a iz braka s pevačem Markom Entonijem je dobila blizance, dok Ben ima jedan - onaj s glumicom Dženifer Garner s kojom je dobio troje dece.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading