U poslednje vreme internet je preplavljen savetima kako da sprečite zagorevanje hrane u tiganju. Naravno, neki od tih saveta su efikasni, ali svakako dosta toga zavisi i od vrste namirnice koju pržite ili pečete. Zagoreli tiganj je nekada neminovnost.
Ako vam se hrana ipak zalepi, tu je trik kako tiganj da očistite. Vinski prašak za pecivo spasiće vas ribanja. Prašak pospite po dnu tiganja, pa dodajte vruću vodu i ostavite sat vremena.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

SARME IZ RERNE Slasne i preukusne, postaće vaš novi omiljeni način spremanja

BAJADERA BOMBICE Omiljeni desert na drugačiji način, prste da poližete

CRVENI ROLAT Neodoljivo predjelo koje prvo nestane sa slavske trpeze, a ukusa koji priča priče
Potom tiganj oribajte i operite na uobičajen način. Ukoliko se radi o debelim zagorelim naslagama, ponovite postupak kako biste uklonili sve.
Vinski prašak za pecivo se uglavnom koristi za pripremu poslastica, a može se pronaći u specijalizovanim prodavnicama zdrave hrane ili bolje opremljenim hipermarketima.