12:01 Poznati Džej Lo izašla na binu samo u brusu i gaćicama! Svi njeni bivši muževi se sad pitaju šta im je to falilo pored nje!
11:17 Lepota i Moda Haljina Džej Lo je nešto najlepše što smo skoro videli! Dovoljno je tri seknude da je pogledate i nećete moći da je izbacite iz glave
12:07 Poznati Ovo je prvi muž Dženifer Lopez! Niko i nije znao da postoji, a sada oglasio, brutalno je izvređao, od ovoga se oprati neće!
16:14 Poznati Pomirenje na vidiku? Dženifer Lopez i Ben Aflek viđeni zajedno, možda će im biti treća sreća!
10:40 Poznati Dženifer Lopez ne može da živi bez njega: Zvezda ponovo snimljena u društvu bivšeg muža, ovi pogledi govore više od reči
11:20 Poznati Dženifer Lopez šokirala izjavom: „Razvod je najbolje što mi se desilo, u braku mi je bilo užasno!“
09:43 Lepota i Moda Ne dolazi u obzir: Dženifer Lopez je promenila sve moguće boje kose, ali ovu nikako nije htela
20:50 Poznati Na pomolu treće pomirenje? Dženifer Lopez daje Benovom sinu i šakom i kapom, ovako se ne ponaša ni sa rođenom decom!
09:01 Lepota i Moda I šlic, i visoke potpetice i haljina uz telo — e, ovako se nosi samopouzdana žena: Dženifer Lošpez "gori" u 56 godini, stajling za 10+
15:55 Poznati Puni arene nakon četvrtog razvoda: Pevačica je neumoljiva - mislili da će "pući" posle ljubavnog brodoloma, a ona živi top!
11:23 Poznati Napatila se pored njega: Evo šta je Dženifer Lopez morala da radi dok se razvodila od Afleka, provukao je kroz pakao
21:23 Poznati Brutalne noge Dženifer Lopez: Izbacila vrele butine, a muškarcima samo cure kapljice znoja sa čela!
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac