11:17 Poznati "Ljubila sam Bena Afleka!": Poznata plavuša tvrdi da je smuvala glumca, on se pravi da je ne poznaje
14:59 Lepota i Moda Ben Aflek ismeva fizičku transformaciju Meta Dejmona: Jednom rečenicom "pokopao" prijatelja
18:42 Poznati Ben Aflek odbrusio sinu: „Ja sam bogat, a ti si bez prebijene pare, sam zaradi novac“, ljudi ga napali da je cicija
16:10 Poznati Sada su u svađi zbog 68 miliona dolara: Ben Aflek i Dženifer Lopez ni posle razvoda ne miruju, evo zbog čega su se sada sukobili
17:10 Poznati Otkrio kakva je majka kad se kamere ugase: Ben Aflek u retkom intervjuu ispričao sve ono što niste znali o Džej Lo!
12:48 Poznati Ben Aflek više ne liči na sebe: Potpuno promenio frizuru, kupio vilu od 20 miliona i ne silazi sa besnog motora
16:23 Poznati Ben Aflek ponovo nosi burmu: Svi se pitaju šta se dešava, s kojom bivšom ženom se pomirio?
20:25 Poznati Razvezao jezik posle godinu dana: Ben Aflek otkrio sve probleme koji su doveli do razvoda sa Dženifer Lopez!
14:26 Poznati Odgovor Bena Afleka odjeknuo svuda: Sin mu zatražio patike od 5.000 evra, a zbog onog što je glumac izgovorio svi mu skidaju kapu!
17:20 Poznati Kao da mu glumac nije otac: Evo kako izgleda sin Bena Afleka, napunio je 13 godina, a svi kažu da nimalo ne liči na tatu
15:56 Poznati Stara ljubav zaborava nema: Samo što se razveo od Džej Lo, Ben Aflek pohrlio bivšoj, traži da mu da drugu šansu
21:06 Poznati Sada su i zvanično stavili tačku na svoju ljubav: Dženifer Lopez i Bena Afleka od sada ništa više ne vezuje
22:00 Horoskop Sreća je vaša: Ova 4 horoskopska znaka će napuniti džepove u četvrtak, 22. maja, stiže im prilika koja se ne propušta
21:32 Poznati Srpkinje odlepile za Francuzom: Plavi lepotan zavodi sve pred sobom, a tek kako kuva, to još niste videli
21:00 Zdravlje Zaboravite na nadutost: Nekoliko jednostavnih navika rešavaju neprijatnu pojavu, jedna je važnija od hrane
20:31 Lepota i Moda Cvetne haljine su uvek moderne: Ovog proleća biramo opuštene i lagane modele, a njihovi detalji su nas ostavili bez daha
19:59 Dom i saveti Srpkinje se kunu u ovu metodu: Ostavlja prozore blistavo čistim, obratite pažnju na 3 stvari
19:43 Zdravlje Naučnici upozoravaju: Ovaj lek bez recepta može uticati na pamćenje i dovesti od demencije