15:45 Poznati Ostavile ga 2 žene, pa ostao i bez kuće: Čuveni glumac ponovo roni suze, za sve je kriva ona
11:17 Poznati "Ljubila sam Bena Afleka!": Poznata plavuša tvrdi da je smuvala glumca, on se pravi da je ne poznaje
14:59 Lepota i Moda Ben Aflek ismeva fizičku transformaciju Meta Dejmona: Jednom rečenicom "pokopao" prijatelja
18:42 Poznati Ben Aflek odbrusio sinu: „Ja sam bogat, a ti si bez prebijene pare, sam zaradi novac“, ljudi ga napali da je cicija
16:10 Poznati Sada su u svađi zbog 68 miliona dolara: Ben Aflek i Dženifer Lopez ni posle razvoda ne miruju, evo zbog čega su se sada sukobili
17:10 Poznati Otkrio kakva je majka kad se kamere ugase: Ben Aflek u retkom intervjuu ispričao sve ono što niste znali o Džej Lo!
12:48 Poznati Ben Aflek više ne liči na sebe: Potpuno promenio frizuru, kupio vilu od 20 miliona i ne silazi sa besnog motora
16:23 Poznati Ben Aflek ponovo nosi burmu: Svi se pitaju šta se dešava, s kojom bivšom ženom se pomirio?
20:25 Poznati Razvezao jezik posle godinu dana: Ben Aflek otkrio sve probleme koji su doveli do razvoda sa Dženifer Lopez!
14:26 Poznati Odgovor Bena Afleka odjeknuo svuda: Sin mu zatražio patike od 5.000 evra, a zbog onog što je glumac izgovorio svi mu skidaju kapu!
17:20 Poznati Kao da mu glumac nije otac: Evo kako izgleda sin Bena Afleka, napunio je 13 godina, a svi kažu da nimalo ne liči na tatu
15:56 Poznati Stara ljubav zaborava nema: Samo što se razveo od Džej Lo, Ben Aflek pohrlio bivšoj, traži da mu da drugu šansu
22:04 Zdravlje Jovanku je godinama mučio bol u ovom delu tela: Stavila je beli luk u mleko i rešila problem!
21:42 Porodica Poslednji broj u godini rođenja otkriva sudbinu: Saznajte da li vas u životu čeka sreća ili patnja
21:17 Zdravlje Da li su bolje sveže ili zamrznute borovnice? Evo koje imaju više vitamina, iznenadićete se!
20:51 Ispovesti Dečak je jeo roštilj i dobio užasan bol u uhu: Analize kod lekara su pokazale uzrok koji ledi krv u žilama!
20:25 Dom i saveti Sa ovim sastojkom pita s jabukama neće biti gnjecava: Taj trik primenjuju Mađari, zato su im kore uvek vazdušaste
20:00 Porodica Odbio sam kumstvo najboljem prijatelju: Svi me osuđuju jer se družimo 15 godina, ali imam debeo razlog