16:55 Poznati Dobro zapamtite ovu sliku Bena Afleka jer više ne izgleda ovako! Malo je reći da se potpuno promenio
11:00 Poznati Pogledajte koga je Ben Aflek "priveo" u svom luksuznom automobilu! Glumac preboleo Dženifer Lopez!
21:30 Poznati Da vidite samo kako izgleda unutrašnjost viletine Bena Afleka i Dženifer Lopez: Ima 24 kupatila, 12 spavaćih soba i vredi 60 miliona dolara
14:12 Poznati Ne odustaje od bivše: Ben Aflek ponovo u društvu jedne od dve Dženifer, nikako da se smiri, pogledajte ovu scenu
13:17 Poznati Džej Lo neće biti baš dobro kad vidi ovu scenu: Ben Aflek se preporodio pored druge žene, vratila ga bukvalno u život!
15:45 Poznati Ostavile ga 2 žene, pa ostao i bez kuće: Čuveni glumac ponovo roni suze, za sve je kriva ona
11:17 Poznati "Ljubila sam Bena Afleka!": Poznata plavuša tvrdi da je smuvala glumca, on se pravi da je ne poznaje
14:59 Lepota i Moda Ben Aflek ismeva fizičku transformaciju Meta Dejmona: Jednom rečenicom "pokopao" prijatelja
18:42 Poznati Ben Aflek odbrusio sinu: „Ja sam bogat, a ti si bez prebijene pare, sam zaradi novac“, ljudi ga napali da je cicija
16:10 Poznati Sada su u svađi zbog 68 miliona dolara: Ben Aflek i Dženifer Lopez ni posle razvoda ne miruju, evo zbog čega su se sada sukobili
17:10 Poznati Otkrio kakva je majka kad se kamere ugase: Ben Aflek u retkom intervjuu ispričao sve ono što niste znali o Džej Lo!
12:48 Poznati Ben Aflek više ne liči na sebe: Potpuno promenio frizuru, kupio vilu od 20 miliona i ne silazi sa besnog motora
11:56 Porodica Kako se sačuvati od zlih osoba: Ovo je najmoćniji način da zapušite usta pokvarenim ljudima
11:26 Dom i saveti Nema sreće bez 1 sastojka u slavskom kolaču: Donosi blagostanje i štiti od zla cele godine!
10:56 Horoskop Pare stižu u džakovima do kraja godine! Za 5 horoskopskih znakova se sudbina menja tokom decembra
10:28 Porodica Odustanite od njega: Muškarac koji radi ove 4 stvari nije vaša srodna duša, nema šanse da se promeni
10:01 Horoskop Otkrijte značenje vašeg imena: Svako slovo ima svoj broj, saberite ih i saznajte šta vas pokreće u životu
09:33 Dom i saveti Mešate hranu drvenom varjačom? Glavna je alatka u kuhinjama domaćica u Srbiji, a evo da li je bezbedna