21:30 Poznati Da vidite samo kako izgleda unutrašnjost viletine Bena Afleka i Dženifer Lopez: Ima 24 kupatila, 12 spavaćih soba i vredi 60 miliona dolara
14:12 Poznati Ne odustaje od bivše: Ben Aflek ponovo u društvu jedne od dve Dženifer, nikako da se smiri, pogledajte ovu scenu
13:17 Poznati Džej Lo neće biti baš dobro kad vidi ovu scenu: Ben Aflek se preporodio pored druge žene, vratila ga bukvalno u život!
15:45 Poznati Ostavile ga 2 žene, pa ostao i bez kuće: Čuveni glumac ponovo roni suze, za sve je kriva ona
11:17 Poznati "Ljubila sam Bena Afleka!": Poznata plavuša tvrdi da je smuvala glumca, on se pravi da je ne poznaje
14:59 Lepota i Moda Ben Aflek ismeva fizičku transformaciju Meta Dejmona: Jednom rečenicom "pokopao" prijatelja
18:42 Poznati Ben Aflek odbrusio sinu: „Ja sam bogat, a ti si bez prebijene pare, sam zaradi novac“, ljudi ga napali da je cicija
16:10 Poznati Sada su u svađi zbog 68 miliona dolara: Ben Aflek i Dženifer Lopez ni posle razvoda ne miruju, evo zbog čega su se sada sukobili
17:10 Poznati Otkrio kakva je majka kad se kamere ugase: Ben Aflek u retkom intervjuu ispričao sve ono što niste znali o Džej Lo!
12:48 Poznati Ben Aflek više ne liči na sebe: Potpuno promenio frizuru, kupio vilu od 20 miliona i ne silazi sa besnog motora
16:23 Poznati Ben Aflek ponovo nosi burmu: Svi se pitaju šta se dešava, s kojom bivšom ženom se pomirio?
20:25 Poznati Razvezao jezik posle godinu dana: Ben Aflek otkrio sve probleme koji su doveli do razvoda sa Dženifer Lopez!
21:43 Horoskop Sledi im 7 godina bogatstva i ljubavi: Vreme je da ova 3 horoskopska znaka dobiju sve što požele!
21:17 Lepota i Moda Ne bacajte pare na skupe kreme: Prirodni losion od 2 sastojka briše tamne fleke s lica kao gumica!
20:50 Porodica Devojčica (2) nasmejala 12 miliona ljudi! Zaspala i probudila se u Diznilendu, njena reakcija je hit!
20:23 Zdravlje Ovo je najzdravija namirnica na svetu: Zovu je prijateljicom mladosti i zdravlja, a većina Srba je nije ni okusila!
19:57 Ispovesti Svekrva neće ni da čuje za unuku: Muž je stao na njenu stranu, a ja ostala sama s bebom, ovo je pakao!