Šakirin bivši u javnosti sa devojkom sa kojom je bezočno prevario zvezdu: Evo zašto sada niko nije mogao da skrene pogled sa njegove izabranice

Tatjana Badarević Vesti 24.06.2024 16:00 0

Klara Čija, koja je u vezi već tri godine sa Pikeom, izgledala je elegantno u mini haljini i crnim baletankama.

Žerar Pike

Profimedia

 

Žerar Pike i njegova devojka Klara Čija, u nedelju su, kako prenose strani mediji, prisustvovali Velikoj nagradi Španije na stazi Circuit de Barcelona-Catalunya. Slavni sportista (37) i njegova devojka (25) viđeni su kako se drže za ruke dok su se šetali pre trke.

Žerar Pike

Profimedia

 

 

U jednom trenutku, Đerar je zagrlio Klaru oko struka. Klara, koja je u vezi sa Žerarom tri godine, izgledala je elegantno u mini haljini i elegantnim crnim baletankama. Ipak, mnogi su primetili koliko je fudbalerova devojka slična njegovoj bivšoj supruzi, odnosno zvezdi Šakiri.

Žerar koji ima dvoje dece sa kolumbijskom pevačicom, nosio je prljavo-belu košulju i lanene pantalone.

Šakira i Pike upoznali su se 2010. godine na snimanju muzičkog spota za njenu pesmu "Waka Waka (This Time for Africa), a svoju romansku su obelodanili u maju 2011. godine. Sina Milana su dobili 2013. godine, a Sašu 2015. godine.

Shutterstock

Shutterstock

 

 

Da se rastaju objavili su u junu 2022. godine nakon 11 godina veze. Ona je navodno saznala da joj je Pike bio neveran. Šakira je navodno shvatila da je njen bivši vara kada je videla da je neko pojeo džem iz tegle dok nje nije bilo. Naime, ni Žerar ni deca nisu ljubitelji džema.

Prošlog avgusta Klara se uselila u dom koji je on ranije delio sa Šakirom.

Bonus video:

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading