Dovoljne su bile 4 reči da je shvati ozbiljno: Strogo upozorenje princeze Kejt princu Vilijamu

Slobodanka Ćorić Vesti 27.09.2024 17:05 0

Princeza Kejt izrekla je strogo upozorenje princu Viliamu neposredno pre velikog događaja

Dovoljne su bile 4 reči da je shvati ozbiljno: Strogo upozorenje princeze Kejt princu Vilijamu

EPA

Princ i princeza od Velsa, zajedno sa svojom troje dece, princom Džordžom, princezom Šarlotom i princem Luisom, prisustvovali su krunisanju kralja Čarlsa prošlog maja.

Pre ceremonije, stigli su u Vestminstersku opatiju kako bi se pridružili procesiji, a tada je buduća kraljica upozorila svog muža jasnom porukom od četiri reči: "Samo pazi na haljinu."

William je najverovatnije odgovorio: "Ne brini, uhvatio sam je."

Kraljevski par bio je obučen u svečane haljine; Viliam je nosio plašt Reda podvezice, dok je Kejt imala plašt Kraljevskog viktorijanskog reda.

Za svečani izgled, princeza se odlučila za jednog od svojih omiljenih dizajnera, Aleksandra MekKvina, i nosila je prelepu haljinu od svile u boji slonovače, ukrašenu srebrnim vezom i motivima ruže, čička, narcisa i djeteline, koji predstavljaju simbol četiri zemlje Ujedinjenog Kraljevstva.

Nosila je i par belih cipela od slonovače brenda Đianvito Rosi, a kao nakit odabrala je dijamantske i biserne naušnice pokojne princeze Dejane.

 

@najzena.rs Koja je to najskuplja stvar koju imate u garderoberu? #žena #najzena #fypシ #fypシ゚viral #jelenakarleuša @karleusasuperstar ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading