Mrzela ju je kao mala, nikada je nije prihvatila u porodici: Madonina maćeha preminula od teške bolesti

Tatjana Badarević Vesti 28.09.2024 08:42 0

Majka slavne pevačice preminula je 1963. godine, a tri godine kasnije njen otac se vjenčao sa drugom

madona

Printscreen/Instagram

 

Madonnina maćeha Džoan Cicon preminula je u utorak nakon borbe s agresivnom vrstom raka. Imala je 81 godinu, prenosi Page Six. "Užasno će nedostajati svojoj porodici i prijateljima čije je živote obogatila svojim entuzijazmom, radošću i ljubavlju", pisalo je na umrlici.

Pevačica se još uvek nije oglasila.

Džoan se 1966. godine udala za Madoninog oca Silvija Tonija Ciconea, a zajedno su odgajali njegovo šestoro dece, Entonija, Martina, Madonu, Paulu, Kristofera i Melani, koje je dobio s bivšom suprugom, koja se takođe zvala Madona. Majka slavne pevačice je preminula 1963. godine nakon borbe s rakom dojke, kad je mala Madona imala samo pet godina.

 

 

Madona i Džoan nisu bile u dobrim odnosima. Pevačica je 2002. godine rekla da je njihova veza "teška" te je priznala da je nije prihvatala dok je odrastala. Tada je rekla i da je ponekad "patila" tokom "trenutaka haosa" u njihovom domu.

 

 

"Moja majka je preminula kad sam bila mala i to je bilo teško za mene. U retrospektivi, mislim da je njoj to teško palo. Jako sam bliska sa svojim ocem i nisam htela da prihvatim promenu u svom životu", rekla je tada.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading