Zanosna od glave do pete: Sofija se skinula u kupaći, a ljudi ne veruju da žena ima takvo telo u 51. godini!

Vesti 16.06.2024 18:33 0

Sofija Vergara je pozirala u kupaćem kostimu u svom domu pokazujući kako se priprema za leto.

sofija vergara

Printscreen/Instagram

Jedna od najzgodnijih i najlepših glumica svoje generacije, Sofija Vergara, objavila je na Instagramu nekoliko fotografija na kojima pozira u kupaćem kostimu. Obukla je jednodelni kupaći kostim braon boje i slikala se na krevetu, a pertlanje na grudima je istaklo njene bujne grudi.

Pripremite kupaće kostime

Prelepa Kolumbijka često svojim fotografijama oduševi pratioce na društvenim mrežama, posebno onim koje je pokazuju u provokativnim izdanjima. Ovog puta je zvezda serije „Moderna porodica“ i „Žizelda“ izvajanu figuru zabeležila u svom domu. „Nedelju dana do početka leta, pripremite svoje kupaće kostime“, kratko je napisala glumica koja ima 51 godinu, što se po njenom izgledu ne bi reklo.

„Lepa je od glave do pete“

Njena objava je dobila preko milion lajkova i hiljade komentara, a neki od njih su: "Nemoguće, ona nikako ne stari. Mora da je kolumbijska voda nešto posebno", "Lepa je od glave do pete", "Sofija je sve lepša", "Mora da doktor ima dobru ruku", samo su neki od komentara.

 

 

Sofija Vergara je posle razvoda, uplovila u vezu s uspešnim hirurgom Džastinom Salimanom. Ona je to potvrdila, a Džastin je brinuo o njoj posle operacije kolena kojoj se podvrgla u aprilu ove godine.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading