Salma Hajek nekad i sad: Pozirala u kupaćem kostimu na isti način danas i pre 20 godina, pogledajte razliku!

Vesti 06.06.2024 21:26 0

Atraktivna glumica se slikala u istoj pozi nedavno, kao što je uradila pre dve decenije. Pogledajte ima li razlike.

salma hajek

Shutterstock

Poznata glumica Salma Hajek smatra se jednom od najženstvenijih na svetu iako ima 57 godina. To je potvrdila i sama, kada je na svom Instagramu objavila dve fotografije u kupaćem kostimu. Jedna je slikana pre 20 godina, a na drugoj fotografiji se vidi sada, kako pozira u istoj pozi. Na obe fotografije je u kupaćem kostimu.

Neke žene se ne menjaju

Ispod objavljenih fotografija, Salma je napisala: "Neke poze nikad ne izlaze iz mode", ali može se reći da i neke žene, poput Salme, kao da ne stare. Zanosna Salma je i dalje prelepa i ženstvena.

"Večno zgodna", "Salma mora da samo pije vino jer što je starija to je bolja", "Svakog dana sve si lepša", "Postaješ sve lepša s godinama", pisali su njeni pratioci ispod objavljenih fotografija.

 

 

Kaže da je prirodna

Kako već godinama pleni pažnju lepim izgledom, glumica je izjavila da nije koristila botoks. Salma je u jednom podkastu tvrdila da svoj mladolik izgled održava meditiranjem koje je postalo sastavni deo njene svakodnevne rutine. Dodala je da je dugotrajno praktikovanje meditacije pozitivno iznenadilo sve ljude oko nje, koji su joj rekli da izgleda 20 godina mlađe.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading