Brat princeze Dajane otkriva traumu: Razvod posle ispovesti o zlostavljanju

slobodanka ćorić Vesti 11.06.2024 07:46 0

Britanski mediji navode da su braku presudili memoari u kojima je Čarls otkrio mnoge potresne stvari, između ostalog i da je doživeo fizičko i seksualno zlostavljanje

Charles Spencer

Profimedia

Mlađi brat princeze Dajane, Čarls Spenser, razvodi se od supruge Karen nakon 13 godina braka. "To je neizmerno tužno. Samo želim da se posvetim svojoj deci i unucima, a Karen želim svu sreću u budućnosti", rekao je za Daily Mail.

Britanski mediji navode da su braku presudili memoari u kojima je Čarls otkrio mnoge potresne stvari, između ostalog i da je doživeo fizičko i seksualno zlostavljanje u internatu. Nedavno je izjavio da ga je rad na memoarima toliko pogodio da je morao potražiti profesionalnu pomoć.

Čarls i Karen bili su u braku od 2011. godine. Venčali su se u Althorp Houseu u Great Baringtonu u Engleskoj, dva meseca nakon kraljevskog venčanja princa Vilijama i Kejt Midlton. Imaju 12-godišnju ćerku Šarlot Dajanu. Karen ima još dve ćerke iz prethodnog braka s holivudskim producentom Markom Gordonom, dok Čarls ima šestoro dece iz prethodna dva braka s Viktorijom Lokvud i Karolin Frojd.

Komentari (0)
Loading