,,Bilo je stravično": Majka Majli Sajrus po prvi put progovorila o razvodu nakon 30 godina braka, prošla je kroz pakao!

Vesti 08.02.2024 11:12 0

Nakon što se rastala od pevača poznatog po pesmi ​​„Achy Breaky Heart“, Tiš se ponovo udala za zvezdu serije „Bekstvo iz zatvora“ Dominika Persela...

Triš

Printscreen/Youtube/E! News

U ekskluzivnom intervjuu o podkastu „Sorry We're Stoned“ koji vodi sa ćerkom Brendi Sajrus, Tiš Sajrus (56), osvrnula se na svoj razvod od Bilija Reja Sajrusa u aprilu 2022.

„Imam preko 50 godina, ove godine punim 57 godina. Kada sam bukvalno prolazila kroz razvod i pokušavala da donesem odluku da izađem iz 30-godišnjeg braka, bila sam uglavnom užasnuta“, rekla je ona uz napomenu da žene starije žene mogu ponovo da pronađu ljubav.

„I stvarno je mislila da je gotovo“, rekla je Brendi (36).

Tiš se složila, dodajući: „Ne, mislila sam da ću zauvek biti sama. To je bila jedna od situacija kada sam doživela nervni slom. U šali kažem da sam imala potpuni psihički slom. Bilo je 30 dana kada nisam jela, spavala, samo sam osećala kao da izlazim iz kože. Bilo je stravično.”

Ona i Bili Rej (62) su se venčali 1993. Zajedno imaju troje dece: Majli, Brejsona i Nou. Bili Rej je takođe usvojio Tišinu decu iz prethodne veze, Brendi i Trejs.

Tiš je saosećala sa drugim ženama koje su možda u sličnim situacijama.

 

 

„Razumem zašto se žene plaše da napuste, ne samo loše veze, [već] da započnu nove karijere i ostale stvari. Bila sam bukvalno prestravljena”, rekla je ona i dodala da je na kraju osećala kao da joj je teret pao sa ramena.

Nastavila je: „Volela bih da budem primer za žene mojih godina i da obećavam da je početi ispočetka ponekad najbolja stvar koju možete da uradite. Za mene je bilo sjajno.” 

Nakon što se rastala od pevača poznatog po pesmi ​​„Achy Breaky Heart“, Tiš se ponovo udala za zvezdu serije „Bekstvo iz zatvora“ Dominika Persela, prenosi People.

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading