,,Treniram u štiklama": Majli Sajrus šokirala javnost najnovijom izjavom, evo zašto ne može da podnese sportsku opremu

Vesti 04.06.2024 12:03 0

Dok vežbanje u štiklama sigurno doprinosi njenoj neverovatno zategnutoj građi, dobitnica Gremija je rekla da joj ritual takođe pomaže da kanališe svoju ličnost na sceni

Majli Sajrus

EPA

Majli Sajrus se za trening oblači glamuroznije nego što smo očekivali.

U intervjuu za magazin W objavljenom u ponedeljak, 3. juna, pop zvezda (31) je rekla da voli da ide u teretanu u štiklama.

,,Moja mantra je- 'Vežbaj kako nastupaš'", rekla je pevačica pesme ,,Flowers". „Zbog toga treniram u štiklama. Teretana izgleda veoma naporno, ali ja imam Guči štikle jer me podsećaju na Merilin Monro. Uglavnom treniram u štiklama. Stalo mi je do feminizacije prostora za vežbanje, jer je oprema za vežbanje uglavnom ružna."

Dok vežbanje u štiklama sigurno doprinosi njenoj neverovatno zategnutoj građi, dobitnica Gremija je rekla da joj ritual takođe pomaže da kanališe svoju personu na sceni.

„Definitivno imam personu — proširenu, potpuno realizovanu verziju sebe koju koristim kao izvođač“, objasnila je ona. ,,Ali postoji deo mog života koji je vrlo intiman, uzvišen i tajan."

Glumica i pevačica je rekla da njeni mentori u industriji Bijonse i Doli Parton takođe mogu da se poistovete sa personom izvođača.

Majli

Robyn BECK / AFP / Profimedia

 

„Mislim da je to zaista sladak deo našeg odnosa, jer sam u poslednjih nekoliko godina zaista zaključala svoju privatnost i ono što delim sa javnošću“, rekla je Majli o Bijonse, sa kojom je nedavno sarađivala na albumu superzvezde koji nosi naziv ,,Cowboy Carter". ,,Ona je ista. Deo našeg odnosa čini sigurnost koja postoji među nama."

Nastavila je: ,,Pisanje pesama ili posao su samo mali deo mog odnosa sa njom—i sa Doli, i sa bilo kim. Naše persone imaju odnos, ali i mi imamo odnos. I to volim."

Bijonse je takođe imala uticaj na Majlin prepoznatljiv stil.

Bijonse mi je poslala jaknu House of Dereon na kojoj je pisalo Majli na leđima u zlatnim detaljima, i farmerke sa mojim imenom, podelila je ona. 

 

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading