"Ženo, šta se događa? Stariš li ti uopšte?": Najlepša teniserka ikada u 54-oj zanosnim izgledom ostavlja bez daha

Slobodanka Ćorić Vesti 27.05.2024 16:45 0

Jedna od najlepših teniserki sveta, Gabrijela Sabatini, iako je odavno napustila profesionalni tenis, ostala je ikona lepote i stila

gabrijela sabatini

Profimedia

Jedna od najlepših teniserki sveta, Gabrijela Sabatini (54), već dugo nije aktivna na teniskim terenima, ali njen zanosni izgled i dalje privlači pažnju.

gabrijela sabatini

Profimedia

 

Iako je svoju sportsku karijeru završila veoma rano, sa samo 26 godina, Sabatini je našla utehu u drugim poslovima. Danas ima sopstvenu liniju parfema i redovno je aktivna na društvenim mrežama, gde deli zanimljive trenutke iz svog života sa brojnim pratiocima.

gabrijela sabatini

Profimedia

 

Nedavno je objavila atraktivnu fotografiju iz Rima, pokazujući kako uživa u svakom trenutku. Njeni pratioci nisu mogli da se suzdrže od komentara: "Ženo, šta se događa? Stariš li ti uopšte?", "Ti si najlepša Argentinka ikada", samo su neki od oduševljenih reakcija.

gabrijela sabatini

Profimedia

 

Podsetimo, sportska karijera Gabrijele Sabatini bila je izuzetno uspešna. Osvojila je srebrnu olimpijsku medalju u pojedinačnoj konkurenciji 1988. godine, kao i dva Grend Slem naslova, jedan u pojedinačnoj konkurenciji i jedan u parovima. U svojoj karijeri ukupno je osvojila 41 turnir, od čega 27 u pojedinačnoj konkurenciji i 14 u parovima.

@najzena.rs "Tiršova nam je druga kuća": Marija je rodila zdravo dete, a onda je saznala strašnu dijagnozu! #najžena #fypシ #fypシ゚viral #žena ♬ original sound - Najzena.rs
Komentari (0)
Loading