Opet ljubi 30 godina mlađu: Vinsent Kasel smuvao misicu koja neverovatno liči na njegovu bivšu

Olja Jelić Vesti 29.09.2023 17:52 0

Slavni glumac i bivši suprug Monike Beluči Vinsent Kasel započeo je novu romansu šest meseci nakon što se saznalo da je prekinuo vezu s partnerkom Tinom Kunaki.

Vinsent Kasel

EPA

Slavni glumac i bivši suprug Monike Beluči Vinsent Kasel započeo je novu romansu šest meseci nakon što se saznalo da je prekinuo vezu s partnerkom Tinom Kunaki.

Njegova nova devojka, 30 godina mlađa manekenka, neverovatno liči na njegovu bivšu Tinu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by N A R A H (@narahbaptista)

 

Francuski glumac i brazilska manekenka Nara Baptista počeli su da se dopisuju preko Instagrama i zajedno su se provodili u Rio de Žaneiru. Glumac je komentarisao njene poslednje objave, a ona je na blogu objavila slike s njim.

Glasine su gotovo pa potvrdili kada je Brazilka objavila niz selfija s opisom: "Tvoja", na što joj je on na portugalskom odgovorio: "Tvoj." Obožavatelji su odmah primetili koliko takmičarka za Miss Univerzuma Australije iz 2020. podseća na glumčevu bivšu suprugu Tinu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by N A R A H (@narahbaptista)

 

Podsetimo, Vinsent je izbrisao sve fotografije sa svojom suprugom Tinom Kunaki Izvor je za Daily Mail rekao da se 56-godišnjak razvodi od manekenke. "Žive razdvojeno već sedmicama. Tina je slomljena", izjavio je izvor za britanski tabloid.

Glasine o razvodu podstaklo je i to što Vinsent ni na koji način nije na Instagramu obeležio Tinin rođendan, a manekenka je na svom profilu prenela čestitke koje je dobila od prijatelja.

Komentari (0)
Loading