Tinejdžerske bubuljice, a ljubi STARCA: Tina je pokazala svoje pravo lice

Vesti 29.03.2023 09:53 0

Tina Kunaki iznenadila je izdanjem bez šminke, a dok su jedni hvalili njenu lepotu, drugi kažu da nije lepotica bez šminke i filtera.

Tinejdžerske bubuljice, a ljubi STARCA: Tina je pokazala svoje pravo lice

Profimedia

Tina Kunakei (25) jedna je od najuspešnijih manekenki današnjice i svako njeno pojavljivanje prati ogromna pažnja javnosti, a ona očigledno uživa u novostečenoj slavi. Zahvaljujući sjajnim modnim publikacijama, dobila je i titulu jedne od vodećih trendseterki, a njeni obožavaoci ne prestaju da se dive njenom stilu i lepoti. Doduše, iako se sada priča o njenom izgledu, ranije se mnogo više pisalo o njenoj vezi sa Vensanom Kaselom (56), kojeg je navodno sa 18 godina zavela jedna od najlepših žena sveta, Monika Beluči. Par se upoznao još 2016. godine na Ibici i odmah su preletele varnice, a ostalo je istorija.

U godinama koje su usledile, Tinu su često upoređivali sa Monikom i raspravljali o tome koja je od njih dve lepša. Na jednoj strani su obožavaoci koji smatraju da Kunaki nije ni glumica do kolena, a na drugoj strani su oni koji smatraju da lepa manekenka nema konkurenciju kada je lepota u pitanju. Beluči su zamerili zbog bora, rekli su da su joj godine stigle, a za Tinu su istakli da je prirodna lepotica i bez šminke. I upravo tu dolazimo do aktuelne teme na društvenim mrežama. Naime, Vinsentova mlada supruga prošla je kroz različite faze i videli smo je i u glamuroznim izdanjima i kada izgleda kao da nije našminkana, iako se iz krupnih planova ispostavlja da zaista nosi debele slojeve pudera.

Tinejdžerske bubuljice, a ljubi STARCA: Tina je pokazala svoje pravo lice

Profimedia

 

Čak i na njenom Instagram profilu, gde se mogu naći fotografije bez ičega na licu, vidi se da koristi, kao i većina, popularne aplikacije za 'sređivanje' slika, a zahvaljujući manekenstvu tačno zna kako da pozira. Međutim, Tina se sada pojavila potpuno 'gola' na premijeri filma 'Je Verrai Toujours Vos Visages' u Parizu. Za ovu priliku manekenka je odabrala oversize kaput, farmerke i špic dok je kosu vezala u nisku punđu.


Nije imala šminku na licu, samo su joj obrve bile počešljane i nosila je balzam za usne ili sjajilo. Međutim, od trenutka kada su se pojavile njene fotografije, ljudi nisu prestajali da komentarišu da „nije nimalo lepa” i da su iznenađeni „koliko fleka i akni ima na njenom licu”.

Da se ​​razumemo, u tome nema ništa, i lepo je što poznati mogu konačno da pokažu kako im koža zaista izgleda, ali izgleda da nije svima po volji. 'Kako je uspela da osvoji muža najlepše žene na svetu sa tako licem sklonim aknama?', 'Još ima bubuljice u pubertetu, a ljubi starca', 'Mislio sam da se nije šminkala u prošlosti, a nosila je debele slojeve pudera da sakrije akne', 'Kao model, zar ne bi trebalo da vodi računa o svojoj koži? Pege od sunca pokazuju da nije koristila kremu za sunčanje“, „Izgleda mi kao starija tetka, ovako pognuta u ovom kaputu“, „Mogla je bar da se počešlja kad dođe na premijeru, a lice je užasno', samo su neke od kritika na društvenim mrežama. Ostali su je pohvalili za njen potez jer je konačno pokazala realnu sliku o sebi.
 

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)
Loading