Svi je znaju po kultnoj rečenici "NEĆU DA TI KAŽEM ĆELAVI": Sada ima 27 godina, uspešna je REŽISERKA, pogledajte kako danas izgleda

Vesti 07.09.2022 15:00 0

Svi je pamte po čuvenoj replici "neću da ti kažem, ćelavi".

Svi je znaju po kultnoj rečenici "NEĆU DA TI KAŽEM ĆELAVI": Sada ima 27 godina, uspešna je REŽISERKA, pogledajte kako danas izgleda

Printscreen/ YouTube

Film "Mrtav ladan" i danas je mnogima jedan od omiljenih, a gotovo svakodnevno možemo čuti neku repliku iz ovog ostvarenja.

Jedna od prvih asocijacija na ovaj fil  svakako je i simpatična devojčica čije "neću da ti kažem ćelavi" i danas gotovo svi citiraju.

Nju je odlično odglumila Tara Manić, a mnogi se pitaju gde je ona danas i kako izgleda.

Tara danas ima 27 godina, završila je pozorišnu režiju na Fakultetu dramskih umetnosti i uglavnom režira predstave.

Diplomirala je 2017. godine na Katedri za pozorišnu i radio režiju kao student generacije, u klasi Alise Stojanović i Igora Vuka Torbice.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Titin (@ivanatitin)

 

Na matičnom fakultetu danas ima zvanje stručnog saradnika, a predstave u njenoj režiji gostovale su u brojnim evropskim zemljama.

- Nisam se premišljala između glume i režije. Još u gimnaziji presekla sam da će to biti režija. Položila sam prijemni iz prve. Paralelno sam te godine polagala i prijemni na medicini, ali sam ostala na režiji. U mojoj porodici su svi pravnici, ekonomisti, novinari, pa moji izbori nisu bili određeni genetikom - ispričala je Tara jednom prilikom.

Za svoje predstave dobila je priznanja širom sveta, a jednom prilikom otkrila je i da pomenuta replika nije bila u scenariju za film, te da joj je stariji kolega pred snimanje scene rekao šta da kaže. Niko od njih tada nije ni slutio da će ta rečenica postati kultna.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading