Megan i Hari NAPOKON objavili fotografiju ĆERKICE: Lilibet Dajana proslavila je PRVI rođendan, ali i napokon upoznala baku kraljicu Elizabetu

Vesti 07.06.2022 21:02 0

Princ Hari i njegova supruga Megan Markl objavili su prvu fotografiju ćerke Lilibet Dajane Mauntbaten-Vindsor, nakon što je u subotu 4. juna u Velikoj Britaniji s prabakom kraljicom Elizabetom II. proslavila prvi rođendan.

Megan i Hari NAPOKON objavili fotografiju ĆERKICE: Lilibet Dajana proslavila je PRVI rođendan, ali i napokon upoznala baku kraljicu Elizabetu

EPA

Princ Hari i Megan Markl od kako su se odselili sa kraljevskog dvora svoj privatni život kriju od očiju javnosti. Megan i Hari svoju ćerkicu Lilibet Dajanu pokazali javnosti prvi put tokom Božića prošle godine, a sada su za to imali poseban povod.

Malena Lilibet proslavlja prvi rođendan, a Hari i Megan su javnosti pokazali koliko je njihova mezimica porasla. Fotografije je prema pisanju stranih medija snimio porodični prijatelj Misan Hariman, a srećni par proslavljao je rođendan sa prijatleljima u "Frogmore Cottageu".

Na glavnoj fotografiji Lilibet sedi u travi u svetlo plavoj haljicni sa mašnicom na kosi, a ono što je svima odmah privuklo pažnju je njena crvena kosa zbog koje neodoljivo podseća na svog tatu.

 

 

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa zahvalili su se svima i rekli kako su "neverovatno dirnuti" čestitkama upućenim njihovoj devojčici, kojoj su ime dali u čast kraljici i pokojnoj princezi Dajani.

 

 

PR Megan Markl i princa Harija rekao je da je zabava bila "ležerni, intimni piknik u dvorištu" za "bliske prijatelje i porodicu". Kler Ptak, koja je kreirala tortu za venčanje Megan i Harija 2018. godine, napravila je posebnu tortu za Lilibetin prvi rođendan.

Inače, interesantno je i da su princ Vilijam, Kejt Midlton i njihovo troje dece bili pozvani na proslavu, ali nažalost, nisu se pojavili zbog kraljičinog jubileja. Melena Lilibet je prošle nedelje prvi put u životu videla uživo svoju baku, kraljicu Elizabet po kojoj je i dobila ime.

 

 

To je ujedno bilo i prvo vraćanje Megan Markl u Veliku Britaniju nakon skandaloznog intervjua i ispovesti, a njihovo pojavljivanje u javnosti prošlo je u najboljem redu iako je bilo i onih koji su ih izviždali.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading