Stari TikTok trend se vraća: Bacanje sira na uplakane bebe – zabava ili neprimereno ponašanje? (VIDEO)

Slobodanka Ćorić Vesti 16.08.2024 13:27 0

Mnogi roditelji su primetili da ovo trenutno umiruje bebe koje se zbunjeno trznu i pokušavaju da shvate šta se dogodilo

bebe

Printscreen/TikTok

Sada je internetom ponovo zaživeo stari trend iz 2019. godine, ali u novom izdanju: bacanje sira na lice uplakanih beba. Tokom prethodnih godina, TikTok je bio preplavljen video snimcima na kojima su kriške sira završavale na licima partnera, članova porodice, pa čak i kućnih ljubimaca. Sada se ovaj trend vratio, ali sa novim twistom – sir se baca na čelo uplakanih beba. Mnogi roditelji su primetili da ovo trenutno umiruje bebe koje se zbunjeno trznu i pokušavaju da shvate šta se dogodilo.

Dok se neki smeju zbog neobičnog trika, drugi smatraju da je ovaj metod neprihvatljiv. Kritičari smatraju da bacanje sira na bebino čelo predstavlja nepoštovanje i loš primer za decu. „Kako smo postali toliko patetični kada bacanje šnita sira u bebinu glavu smatramo zabavnim? Ovo je odličan način da se dete nauči da ne poštuje druge, piše miss7mama. Nadam se da će deca jednog dana ovo raditi svojim starim i nemoćnim roditeljima“, komentarišu oni koji se protive ovom trendu.

@omarcroda ¡ El poder del #queso 🧀 ! Calma a cualquier bebé 🧀 The amazing power of #cheese 💡 #baby #calmdown #bebes #bebe #babyboy #bebito ♬ sonido original - Omar Croda

 

S druge strane, ima i onih koji veruju da ovo ne nanosi nikakvu stvarnu štetu i treba ga prihvatiti. „Ne mogu da verujem da nekome ovo smeta. Deca bi bila blagoslovena da im je šnita sira najveći problem. Opustite se“, poručuju oni koji podržavaju ovu praksu.

 

Komentari (0)
Loading