Momenat koji je dirnuo milione: Trenutak kad je baka ugledala tek rođenu unuku je nešto najlepše šro ćete danas videti

Olja Jelić Vesti 09.04.2024 20:29 0

Reakcije porodice na novorođenče često su prekrasni trenuci koji zauvek ostaju u sećanju. Jedan takav trenutak podelila je i mama Šelbi Paford na svom TikTok profilu

baba prvi put vidi unuku

Printscreen/TikTok

Reakcije porodice na novorođenče često su prekrasni trenuci koji zauvek ostaju u sećanju. Jedan takav trenutak podelila je i mama Šelbi Paford na svom TikTok profilu. Naime, Šelbi nije rekla svojoj mami Viki da je rodila dan pre, pa kad je Viki došla u posetu, dočekalo ju je slatko iznenađenje.

Viki je doživela iznenađenje svog života kada je ušla u ćerkinu sobu za porođaj i videla da joj je unuka već rođena. Vidimo je kako tiho ulazi u bolničku sobu kćeri, šapćući: "Danas će se roditi?"

 

@shelby.pafford When you didnt tell a soul you went into labor… my mom thinking she was coming to help me with labor but baby girl was already here! #laboranddelivery ♬ original sound - Shelby Pafford

 

Dok Viki polako prolazi pokraj ćerkinog kreveta, primećuje bebu za koju kasnije kaže da je mislila da je lutka. Tada shvata da je beba zapravo njena novorođena unuka.

Njena je reakcija dirnula mnoge, a video je ubrzo postao viralan, skupivši 10.7 miliona pregleda i više od 1.3 miliona lajkova.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading