11:04 Porodica Molim vas za pomoć, premorena sam: Imamo bebu od četiri meseca, a muž prstom ne mrda, samo bulji u telefon
20:29 Porodica Momenat koji je dirnuo milione: Trenutak kad je baka ugledala tek rođenu unuku je nešto najlepše šro ćete danas videti
14:01 Porodica Poslala sam ćerku kod svekrve na vikend: Dete mi se vratilo drugačije, bila sam očajna kada sam videla šta joj je baba uradila
20:41 Porodica Muškarac (31) je pozvao komšinicu (89) da živi sa njim: Pravi razlog izaziva mučninu u želucu
18:20 Porodica Ova baka je udomila 80 novorođenčadi tokom svog života: "Bog mi je dao DAR za ovo, slomi mi se SRCE kada odu od mene"
12:45 Ispovesti Prenzionerka (94) rasprodala sve i preselila se na LUKSUZNI kruzer: Tvrdi da je NAJBOGATIJA beskućnica na svetu, a ŽALI samo zbog ove stvari
16:40 Ispovesti Baka Nana dobila BRAČNU PONUDU od "Amerikanca: Kada čujete šta mu je ODGOVORILA, nećete moći da se opasuljite
08:27 Ispovesti Mladi je VENČANICA završila 2 metra ISPOD zemlje: Kada je MLADOŽENJA shvatio šta je uradio, PLAKAO je kao kiša
16:20 Ispovesti Za nju tvrde da je NAJZGODNIJA baka na BALKANU: Ima ŠESTORO unačadi ali kad vidite njeno TELO nećete moći da verujete koliko ima GODINA
21:15 Ispovesti UBILA je SKORO sve svoje MUŽEVE: 85-godišnja BAKA poznata je kao "CRNA UDOVICA", a momke je uglavnom pronalazila na INTERNETU!
12:28 Zdravlje Anđelija (75) nema ni holesterol ni visok pritisak: Svaki dan jede DVE kašike ove smese i zdrava je kao DREN
09:27 Horoskop 2025. godina nosi težinu jednog broja: Evo šta nas očekuje do kraja, na koga će najviše uticati ova numerološka prognoza
08:45 Dom i saveti Bukvalno nas truju, a da to ne znamo: Ukoliko imate ove zavese, odmah ih izbacite iz kuće
08:06 Zdravlje Ne možete da pređete 10.000 koraka dnevno? Ovo su 2 zamene koje ne zahtevaju toliki napor
22:01 Horoskop Evo kako da izračunate da li ćete se obogatiti: Zbir ovih brojeva u vašem životu mnogo govori o vašoj finansijskoj sudbini, obratite pažnju!
21:30 Dom i saveti Evo kako da se rešite mrava u kuhinji uz pomoć ove domaće paste: Nećete više trošiti pare na hemikalije i dezinsekciju, ovo će ih dokrajčiti kao od šale
20:59 Zdravlje 4 namirnice odlične za masnu jetru: Jedna je regeneriše + se koristi i kod mnogih drugih oboljenja, vredi probati