13:14 Porodica Ostavila sam bebu od 4 meseca sa dedom na pola sata: Kada sam se vratila, zanemela sam zbog onoga što sam videla
20:29 Porodica Momenat koji je dirnuo milione: Trenutak kad je baka ugledala tek rođenu unuku je nešto najlepše šro ćete danas videti
18:34 Porodica Baka Julija je celu ušteđevinu dala na unukino venčanje: Evo kako joj je vratila i slomila srce zauvek
19:49 Ispovesti Mama iz Niša očajna: "Svekrva me napala zbog imena koje želim da dam ćerki, ovako se ponašala kad je zadnji put došla na ručak
14:01 Porodica Poslala sam ćerku kod svekrve na vikend: Dete mi se vratilo drugačije, bila sam očajna kada sam videla šta joj je baba uradila
11:37 Porodica Moja baka ne želi da vidi moju tek rođenu ćerku: Zgrožena je imenom kojoj smo joj dali i ne želi da čuje za nju dok ga ne promenimo
10:06 Porodica Baka je odbila da čuva unuke na letovanju, da li je to sebično? Priča mame iz Kragujevca koja je uzburkala društvene mreže
10:29 Poznati "Ljubav i radost bakina": Jelena Bačić Alimpić je podelila sliku predivnog trenutka sa unukom
10:55 Porodica Ovo je najlepša priča koju ćete danas pročitati: Dušanka je svoju baku prvi put odvela na more, evo šta je rekla kada se bućnula
18:28 Porodica Sin mi je zabranio da viđam unuku: Svi kažu da sam ja kriva za to, a ja ne razumem gde sam pogrešila
20:45 Ispovesti Volim baku, al da ne čuje moja mama: Verica (74) nakon razvoda sina i snaje ni kriva ni dužna snosi najgore posledice
08:31 Porodica On je deda godine: Zamolila je tatu da joj pričuva dete, a on je uradio nešto što nikome u Srbiji nikada nije palo na pamet
17:57 Dom i saveti Mašina za sudove će ponovo zamirisati: Evo kako da pravilno očistite filter, ova metoda će vam olakšati život
17:30 Poznati ,,Rekli su mi da ću umreti za 10 godina": Pamela Anderson je imala samo deceniju života, a onda se desio neverovatan preokret
17:02 Zdravlje Proverite holesterol: Jedna promena može uticati na rizik od Alchajmerove bolesti, upozoravaju doktori
16:46 Dom i saveti Zaboravite na miris od kuvanja: Probajte ovo i neće vam se više uvući u dnevni boravak
16:24 Poznati Zvezdu iz hit serije opljačkali na Noć veštica: Glumica imala posebnu poruku za lopove, a evo šta se desilo
15:50 Poznati Borio se sa teškim porokom i nije imao sreće u ljubavi: Evo kako danas izgleda poznati lepotan iz "Plave lagune", godine učinile svoje