15:30 Porodica Sin mi je zabranio da viđam unuku: Svi kažu da sam ja kriva za to, a ja ne razumem gde sam pogrešila
11:11 Poznati Unuka Džoa Bajdena baš na dan izbora se oglasila: Podelila informacije koje su zatekle sve
13:14 Porodica Ostavila sam bebu od 4 meseca sa dedom na pola sata: Kada sam se vratila, zanemela sam zbog onoga što sam videla
20:29 Porodica Momenat koji je dirnuo milione: Trenutak kad je baka ugledala tek rođenu unuku je nešto najlepše šro ćete danas videti
18:34 Porodica Baka Julija je celu ušteđevinu dala na unukino venčanje: Evo kako joj je vratila i slomila srce zauvek
19:49 Ispovesti Mama iz Niša očajna: "Svekrva me napala zbog imena koje želim da dam ćerki, ovako se ponašala kad je zadnji put došla na ručak
14:01 Porodica Poslala sam ćerku kod svekrve na vikend: Dete mi se vratilo drugačije, bila sam očajna kada sam videla šta joj je baba uradila
11:37 Porodica Moja baka ne želi da vidi moju tek rođenu ćerku: Zgrožena je imenom kojoj smo joj dali i ne želi da čuje za nju dok ga ne promenimo
10:06 Porodica Baka je odbila da čuva unuke na letovanju, da li je to sebično? Priča mame iz Kragujevca koja je uzburkala društvene mreže
10:29 Poznati "Ljubav i radost bakina": Jelena Bačić Alimpić je podelila sliku predivnog trenutka sa unukom
10:55 Porodica Ovo je najlepša priča koju ćete danas pročitati: Dušanka je svoju baku prvi put odvela na more, evo šta je rekla kada se bućnula
20:45 Ispovesti Volim baku, al da ne čuje moja mama: Verica (74) nakon razvoda sina i snaje ni kriva ni dužna snosi najgore posledice
22:00 Horoskop Dobro im se piše: Ovih 5 znakova će doživeti totalni preobražaj od 25. novembra do 1. decembra
21:23 Ispovesti Bajkovito upoznavanje preko Tindera pretvorilo se u horor priču: Nije ni slutila kakva jeziva pozadina se krila iza tog profila
20:46 Poznati Ovom kultnom fotografijom su "zapalile" svetsku javnu scenu: Paris Hilton "vratila" se 20 godina unazad, da li se sećate ovog trenda?
20:20 Lepota i Moda Uvijala se i zavodila u crnoj izazovnoj haljini: Megan Markl izdominirala u noćnom izlasku, Hari ni na vidiku
19:46 Dom i saveti Nije slučajno što su sunđeri različite boje: Svaka ima svoju namenu i način upotrebe, ovo će vam olakšati rad u kuhinji
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 22. novembar: Bik će imati neočekivane troškove, Lav ima podršku prijatelja, a evo šta čeka ostale