Nikada to neće sebi oprostiti: Novopečeni tata je greškom uzeo tuđu bebu iz bolnice i poneo kući!

Vesti 26.03.2024 12:12 0

Priznao je da je bio zabrinut oko dovođenja bebe kući, pa se zbunio prilikom preuzimanja deteta.

beba

Shutterstock

Novopečeni tata podelio je svoj užas nakon što je slučajno uzeo pogrešnu bebu iz bolnice - i izazvao veliku paniku. Objasnio je kako „nije bio priseban“ od kada je dobio ćerku, jer je brinuo za nju pošto je provela osam dana na intenzivnoj nezi.

On je na društvenoj mreži „Redit“, napisao: "Moja beba je imala blagu infekciju pa je nekoliko dana ostala na odeljenju za specijalnu negu beba. Žena se vratila kući tri dana posle porođaja, ali smo išli u bolnicu da viđamo ćerkicu svaki dan. Danas je naša ćerka puštena iz bolnice pa smo otišli po nju. Žena je otišla da potpiše neke papire u drugu sobu."

Priznajući da je bio jako zabrinut oko dovođenja bebe kući, kaže da je na kraju ušao u pogrešnu bolničku sobu i stavio tuđe dete u autosedište: "Bio sam potpuni idiot. Ušao sam u onu sobu do koje je bila moja ćerka. Obe sobe izgledaju potpuno isto, a ova druga beba je nosila beli bodi i žutu kapicu, baš kao i moja ćerkica. Moja ćerka je imala narukvicu, ova beba nije, ali sam to shvatio tek kasnije. Stavio sam bebu u autosedište i otišao na recepciju gde me čekala supruga“.

beba

Shutterstock

 

Tada se pojavila njegova mama - ali je znala da nešto nije u redu čim je ugledala dete. "Tražila je da drži bebu i ja sam pristao. Podigla ju je i rekla da beba izgleda drugačije, ali ja sam insistirao da je to zato što je poslednji put videla u inkubatoru. Zatim je stigla moja supruga, pogledala bebu i pobelela, piše "Miror". Rekla je da to nije njeno dete. Odjurili smo do recepcije i medicinska sestra je došla s nama na odeljenje da vidi šta se dogodilo. Tamo je bio još jedan par koji je vikao jer im je beba nestala. Bio sam prisiljen da priznam svoju grešku.

Uzeli smo našu ćerku i krenuli kući, ali sada je moja supruga ljuta i grozno se osećam, jer nisam prepoznao sopstvenu ćerku. Poželite mi sreću sledećih 18 godina", zaključio je.

Komentarišući njegovu objavu, ljudi su pisali: "Ne mogu da verujem da bolnica nema način da spreči da se to dogodi," „Malo sam šokirana šta ste to mogli da uradite i kako ste sami uzeli dete iz sobe“, "Ja sam otac i imao sam problem da pronađem ćerku u vrtiću jer je nisam oblačio i nisam znao kakvu odeću da tražim“, „Na tvoju žalost, sve bebe su iste“.

Komentari (0)
Loading