"Ljubav i radost bakina": Jelena Bačić Alimpić je podelila sliku predivnog trenutka sa unukom

Olja Jelić Vesti 28.07.2023 10:29 0

Sin i snaha popularne spisateljice dodelili su joj nedavno divnu životnu ulogu, a ponosna baka sada je pokazala kako uživa sa svojom mezimicom

Jelena Bačić Alimpić

Foto Alo

Nekadašnja voditeljka i jedna od najpopularnijih domaćih spisateljica Jelena Bačić Alimpić imala je u poslednje vreme mnogo razloga za slavlje.

Najpre se njen sin Marko oženio dugogodišnjom devojkom Antoninom, nakon čega su saznali da će postati roditelji, a potom je kao kruna njihove ljubavi stigla devojčica Mila.

Književnica je tada ponosno istakla koliko je srećna zbog nove životne uloge, a zahvalila se životnoj saputnici svog sina što ju je učinila bakom.

 

 

– Postala sam baka! Hvala ti, Antonina, na neopisivoj sreći! Volim vas najviše na svetu – poručila je tada Jelena na Instagramu.

Ona je nekoliko puta pokazala kako uživa sa svojom unukom, koju često i rado vodi u šetnju i provodi mnogo vremena mazeći se s njom, a sada je objavila fotografiju jednog takvog predivnog trenutka.

Jelena je pokazala kako ljubi stopala male Mile i napisala jednostavno:

 

 

 

– Ljubav i radost bakina.

Podsetimo, Jelena Bačić Alimpić je decenijama u srećnom braku s Miroslavom Alimpićem, istražnim sudijom Višeg suda u Novom Sadu. Alimpići su 1994. godine dobili prvo dete – sina Marka, a šest godina kasnije i ćerku Dunju.

Komentari (0)
Loading