Kao da su pobegle iz džungle: Sramotno ponašanje devojčica zgrozilo internet, hvataju se za glavu od šoka, a majka samo stoji i gleda

Vesti 13.02.2024 14:19 0

,,Iskreno sam uznemirena i zgrožena onim što se upravo desilo"

deca

Printscreen/TikTok/markbeshae

Najnoviji trend današnjih tinejdžera, ali i onih malo mlađih, jeste fascinacija proizvodima za negu kože i raznoraznom šminkom. Ova opsesija doslovno cedi svaki dinar iz novčanika njihovih roditelja, a ujedno dovodi i do vrlo bahatog ponašanja maloletnica.

Pored toga što troše enormne svote novca na bezpotrebne proizvode koji često štete njihovoj mladoj koži, one takođe uništavaju i testere proizvoda u prodavnicama kozmetike i ponašaju se nevaspitano prema zaposlenima. 

Snimci ovih incidenata kruže internetom već neko vremem, i bez obzira koliko su uznemirujući, nisu šokantni. Nažalost, sve to smo na ovaj ili onaj način videli ranije. Međutim, tek kad pomislite da vas ništa ne može iznenaditi, pojavi se nešto o čemu niste mogli ni da sanjate.

Video snimak, objavljen juče na TikTok-u, prikazuje grupu tinejdžerki i majku u vodećoj prodavnici kozmetike u Americi. Devojčice su tamnim tečnim puderom prekrile lice i ispuštale životinjske krike.

 

@markbeshae People are upset at this mother and her kids for painting their face black at sephora #foryoupage #fypシ #sephora ♬ original sound - MarkBeshae

 

Devojka koja je snimila video je rekla: ,,Iskreno sam uznemirena i zgrožena onim što se upravo desilo", dodajući da je njihovo ponašanje ,,sramotno".

Kada se prodavačica suočila sa njima one su se samo okrenule i otišle, a kada su primetile da ih devojka snima urgirale su da se snimak obriše. 

Snimak je jako uznemirio ljude na društvenim mrežama koji su istakli da bi maloletnicima trebalo zabraniti ulazak u prodavnice kozmetike. Oni su takođe istakli da je majka nije smela da dopusti takvo ponašanje.

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading