Devojka nije imala odnose dok se nije udala: „Volela bih da sam ovo znala pre prve bračne noći“

Vesti 11.02.2024 13:58 0

Bila je u celibatu do braka, a onda je odlučila da ispriča svoje iskustvo i sve ono što bo volela da je znala ranije.

devojka

Printscreen/Youtube

Alisja Taker progovorila je o stvarima na koje je niko nije upozorio pre nego što je postala intimna sa svojim suprugom Džonom. Oboje su bili nevini sve dok se nisu venčali, odnosno do prve bračne noći. Odlučili su da čekaju do braka s intimnim odnosima, a sada dele svoje iskustvo na „Jutjubu“.

"Sastavila sam spisak od pet stvari koje bi trebalo da znate pre prve bračne noći", rekla je Alisja. Ona se osećala neprijatno dok je pričala, ali ipak je dala kratki pregled svega što bi žena trebalo da uradi pre velikog dana - i noći. Najpre je naglasila da treba "pre toga razgovarati" s partnerom kako biste smirili živce, piše „Miror“.

Dakle, ako ste nervozne zbog toga što će vas prvi odnos možda boleti, svakako recite to svom momku", istakla je. Jedan od načina za rešavanje toga je, tvrdi ona, zajedničko tuširanje, jer je, po njoj to dobar način da se opustite. Upozorila je žene i da idu u toalet posle intimnog odnosa. "Lako možete dobiti polno prenosivu bolest ako ne mokrite posle intimnog odnosa jer će se tokom njega izlučiti puno tečnosti", istakla je.

 

 

Osim praktičnih, postoji još jedna tabu tema o kojoj ljudi ne govore puno kad imaju prvi odnos. Alisja je upozorila da može biti i krvi, ali kazala je da je to normalno. "Ako je neprijatno, ako ne ide super glatko, samo se nasmejte. To je veliki deo iskustva intimnosti", kazala je. I za kraj, istaknla je da je najvažnije u celoj situaciji "opustiti se i uhvatiti svaki trenutak".

"Tako je teško kada vam je adrenalin jako visok i to je novo iskustvo koje priželjkujete ceo život, a emocije su vam toliko visoke da je stvarno teško biti prisutan. Pokušajte se opustiti i iskoristite svaki trenutak umesto da budete previše u svojoj glavi - bićete srećni zbog toga posle jer ćete se sećati te noći", zaključila je Alisja.

Komentari (0)
Loading