Diktira trendove: Ogrlica Tejlor Svift glavna je tema danima, u ovaj detalj su svi gledali

Olja Jelić Vesti 10.02.2024 11:35 0

Tejlor Svift je bez sumnje pokretač mnogih trendova, a čini se da je svojom modnom kombinacijom na nedavnoj dodeli Gremija pokrenula jedan novi.

Tejlor Svift na dodeli Gremija

Profimedia

Tejlor Svift je bez sumnje pokretač mnogih trendova, a čini se da je svojom modnom kombinacijom na nedavnoj dodeli Gremija pokrenula jedan novi. Pevačica, čiji je prepoznatljiv znak crveni ruž, za 66. dodelu nagrada odabrala je belu haljinu, crne rukavice i niz ogrlica. Jednu od tih ogrlica krasio je sat u sredini. 

Kako piše Hodinkee, radi se o ogrlici od crnih dijamanata Lorraine Schwartz, a vintage sat u sredini je, čini se, marke Concord. Još jedna stvar vredna pažnje je ta da je sat bio namešten da prikazuje ponoć dok je Swift hodala crvenim tepihom - bez sumnje referenca na njezin album Midnights nominovan za Gremija, koji je te večeri i odnela kući. 

TikTok sada bruji o ogrlici koju je nosila i na platformi se može naći mnoštvo videa u kojima ljudi raspravljaju o ogrlici, ali i o novom trendu koji je pokrenula.

 

@kimmysoblessed Taylor swift sets off a new watch trend by wearing a lorraine schwartz necklace with vintage watch choker to the 2024 Grammys. However we have seen a coupel trendsetters wearing this befotr Taylor. I.e Rihanna and Julia Foxx. What say you about the watxh choker trend? #taylorswift #watchchoker #rihanna #juliafox #watchtrends #grammys2024 #grammys #fashion #luxury #lorraineschwartz #jacobandco #luxurylife #womenswatch #fyp @Rihanna @Julia fox ♬ Cochise X Playboi Carti Beat - Staysee

 

"Predivno je", "Volim ovo", "Izgleda odlično", "Izgleda baš lepo", "Lepo, savršeno za nju", "Sviđa mi se, nosila bih ga", samo su neki od komentara ispod tih videa. 

 

@mikenouveau Taylor Swift (i’m so sorry) is wearing a CONCORD art deco style watch attached to custom Lorraine Schwartz jewelry at the 2024 Grammy’s. Apparently this is breaking news, so please enjoy! #taylorswift #123letsgo #123lgb #grammys #2024grammys #itsaclock ♬ Trap music that suits the city at night(839720) - Chill Soul Labo

 

Velika je verovatnoća da će brojni fanovi pevačice slediti njen primer

Ovaj trend nije nov, ali je sada dosegao svoj vrhunac. Prošle godine Rijana je nosila Jacob and Co baguette komplet Brilliant Flying Tourbillon oko vrata na prvoj Pharrellovoj reviji Louis Vuitton muške odeće u Parizu. Zatim je Ema Čemberlen nosila Cartier Baignoire na kožnom remenu kao čoker. Džulija Foks nosila je satove po celom tijelu.

Rijana je poznata trendseterka, ali Tejlor Svift ih je sposobna gurnuti u stratosferu. Velika je verovatnoća da će brojni fanovi širom sveta slediti njen primer.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading