Ovo je nešto najslađe što ćete danas videti: Trogodišnji sin na urnebesan način nasamario tatu i izazvao oduševljenje na mrežama

Olja Jelić Vesti 13.01.2024 12:25 0

Tata je uspeo da snimi urnebesan trenutak u kojem ga je njegov trogodišnji sin pošteno nasamario. Video njihovih pregovora oko toga koju će igračku kupiti brzo je postao viralni hit.

Sin u prodavnici igračaka

Printscreen/Instagram

Svakog roditelja iznenadi trenutak kad ga njegovo dete prvi put nadmudri. Tata Tomas Galager uspeo je da snimi urnebesan trenutak u kojem ga je njegov trogodišnji sin Ougi pošteno nasamario. Video njihovih pregovora oko toga koju će igračku kupiti brzo je postao viralni hit.

Tomas je, naime, Ougiju rekao da može da izabere igračku koju može da drži u ruci. Bio je, međutim, odlučan u nameri da se dočepa DJ seta za klince koji je nosio s dve ruke. "Možeš da ga nosiš, ali rekao sam da možeš da dobiješ igračku koju možeš da držiš u jednoj ruci. Možeš li da ga drži u jednoj ruci?" pitao ga je tata.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Auggie (@auggierooney)

 

 

U tom trenutku dečak počinje da smišlja kako će okrenuti situaciju u svoju korist. Tata Tomas je izabrao savršenu napetu muzičku pozadinu. Dečak tada dolazi do urnebesnog rešenja koje baš niko nije očekivao.

Međutim, kao što je tipično za malu decu, Ougi se na kraju predomislio i napustio prodavnicu s drugom igračkom. "Izgubio je interes i umesto DJ seta uzeo je vatrogasno vozilo", rekao je njegov tata Tomas za Today.com.

Ipak, uz ovakvu snalažljivost, ovaj klinac daleko će dogurati.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading