"Molila sam muža da me UBIJE dok smo čekali HITNU": Mislila je da su MENSTRUALNI bolovi, a par sati kasnije SINA je pripremala za njenu smrt

Vesti 08.05.2023 10:20 0

Noću ju je probudio strašni bol

"Molila sam muža da me UBIJE dok smo čekali HITNU": Mislila je da su MENSTRUALNI bolovi, a par sati kasnije SINA je pripremala za njenu smrt

Printscreen/Instagram

"Bilo je toliko loše da sam molila muža da me ubije dok smo čekali hitnu pomoć", rekla je mlada majka. Žena je u početku mislila da je to menstrualni bol. Dijagnoza ju je oborila s nogu. Morala je da pripremi sopstvenu decu za... njenu smrt.

Leđa su je bolela. Mlada majka je uzela lek protiv bolova da ga ublaži. Prošla su samo dva meseca, a njeno stanje je bilo toliko loše da joj nikakvi lekovi nisu pomagali.

Prvi put je osetila tup bol u leđima 2020. U to vreme je Melinda Kolodinski (†34) iz Sidneja mislila da je to zbog menstruacije. Australijanka je uzela lek da ublaži svoje tegobe.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mel Kolodynski (@melmole321)

 

Dva meseca kasnije bol je bio toliko neopisiv da nije mogla da ga ignoriše. Morala je da pozove hitnu pomoć.

"U 23 sata osetila sam najgori bol u svom životu. Bilo je toliko loše da sam molila muža da me ubije dok smo čekali hitnu pomoć", opisala je Melinda tragičnu julsku noć u intervjuu za 7Nevs.

Mlada majka je hospitalizovana. Uradila je kompletan set testova. Lekari su utvrdili uzrok patnje 34-godišnjaka. Ova dijagnoza ju je oborila s nogu.

Lekari su rekli Melindi da su pronašli grupu od tri tumora na njenim jajnicima. Lekari su sumnjali da se radi o uznapredovalom malignom karcinomu jajnika. Nažalost, nisu pogrešili. Naknadni specijalistički testovi su identifikovali redak rak koji se zove angiosarkom.

Počela je borba za život mlade majke. Melinda je bila podvrgnuta intenzivnoj hemoterapiji. Operacija više nije bila moguća. Tumor je značajno porastao.

Prognoze su bile veoma loše. 34-godišnjakinji je rečeno da mora da se pripremi za najgore.

Pripremala je decu za sopstvenu smrt

Poslednjih nekoliko meseci Melinda je svoju decu, zapravo svog najstarijeg sedmogodišnjeg sina, pripremala za sopstvenu smrt. Njeno mlađe dete, jednogodišnji dečak, još ništa nije razumelo u ovoj tragičnoj situaciji.

"Morala sam da mu kažem da mama ne može uvek da bude uz njega i da će se tata i baka brinuti o njemu i da će mama uvek biti u njegovom srcu", rekla je Melinda.

"Kao što se kaže, svemu dobrom mora doći kraj i završila sam na zbrinjavanju", napisala je žena na društvenim mrežama. "Moji rezultati nisu bili dobri i trebalo mi je nekoliko dana da se saberem i pripremim za sledeće poglavlje ove užasne bolesti", rekla je pre nego što je umrla.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mel Kolodynski (@melmole321)

 

"Rak je metastazirao na jetri i prilično je uznapredovao. Moj onkolog govori o prognozi koju ja, iskreno, jednostavno ne želim da prihvatim", objasnila je Melinda.

Njin suprug je, rekao za Dejli mejl Australija, da je žena šreminula prošle nedelje.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading