Omiljena poza u krevetu govori dosta: Da li ste skloni PREVARAMA ili vam fali SAMOPOUZDANJA

Vesti 24.02.2023 22:30 0

Istraživanja koja su otkrila mnogo o našoj ličnosti

Omiljena poza u krevetu govori dosta: Da li ste skloni PREVARAMA ili vam fali SAMOPOUZDANJA

Shutterstock

Brojna istraživanja se bave raznoraznim temama kada je u pitanju vođenje ljubavi. Došli su do zaključka da vaša omiljena poza govori zaista dosta o vama a da toga niste ni svesni.

Među najomiljenijim pozama, generalno gledano su misionarska, kaubojka, dogi, kašika i stojeći.

1. Misionarska

Ovu pozu vole žene koje uvek idu na sigurno. To može značiti i da im u krevetu fali samopouzdanje. Sa druge strane muškarci koji vole ovu pozu, oni zapravo vole da drže sve pod kontrolom i prija im osećaj bliskosti.

2. Kaubojka

U ovom slučaju žena se nalazi "gore", a tvrdi se da ovu pozu vole žene koje su dominantne. Kod žena ova poza podiže samopouzdanje, dok je kod muškaraca suprotno i uglavnom je vole oni koji vole da ugađaju ženama.

seks

Shutterstock

 

3. Dogi

Ovo znači da ste uvek spremni za akciju i uzbuđenje, međutim, muškarci koji vole ovu pozu, ne preferiraju osećaj bliskosti i ozbiljne veze, dok žene vole da udovolje partneru.

4. Poza kašika

Idealna poza za romantičare. Bliskost i intima su vam jako bitni, a žene koje vole ovu pozu znači da su opuštene i senzualne u svakodnevnom životu.

5. Stojeći

Ukoliko ste prepuni avanturističkog duha, onda verovatno volite i da vodite ljubav stojeći. Muškarci koji ovo vole su uglavnom harizmatični i neposredni, skloni eksperimentisanju, dok su žene veoma energične i uvek u potrazi za nečim novim. 

BONUS VIDEO

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading