U sestrinu SVADBENU tortu stavio MARIHUANU: "Najsmešnije mi je bila tetkina reakcija, zabavila je sve SVATOVE"

K.Ć. Vesti 06.04.2022 20:40 0

Jedan korisnik iz Čile ovh dana je postao viralan na Tik-toku sa svojim video snimkom jer je u tortu ubacio marihuanu!

torta

Shutterstock

Gosti jednog venčanja u Čileu bili su opijeni od ljubavi, ali i od marihuane, jer je mladin brat začinio tortu.

Alvaro Rodrigez (29) iz Santijaga je proveo 20 sati praveći tortu na sedam spratova te je u nju stavio i marihuanu. Na Instagramu je napisao – povratak magičnog kolačića 2.0.

Tortu koju je Rodrigez napravio bila je prekrivena belom glazurom i cvećem, a na prvi pogled je delovala kao normalna i lepa svadbena torta.

Međutim, on je starijim gostima rekao da mogu da dobiju nešto više od obične šećerne euforije zahvaljujući dodatku marihuane, koja je ilegalna za proizvodnju i konzumiranje u Čileu, ali je dozvoljena za privatnu upotrebu.

Na snimku, koji je prikupio preko 13 miliona pregleda na TikTok-u, vidi se mlada i mladoženja kako seku tortu tradicionalnog izgleda uz klicanje 100 gostiju.

Na snimku nedugo posle 20 od 100 svatova koji veselo plešu i smeju uz melodiju „Loca People“, dok se efekti marihuane pojavljuju.

Mlada je tražila zabavnu tortu nakon što je imala prijatno iskustvo sa ‘magičnim kolačićima’, koji su takođe prošarani marihuanom.

 

 

- Ja i moja sestra smo već probale magične kolačiće i efekat je bio veoma smešan, pa kada je tražila malo za njeno venčanje, nisam dvaput razmišljao - rekao je za Jam Press.

Alvaro je rekao da niko od gostiju nije bio drogiran protiv svoje volje, a svima je rečeno o posebnom sastojku torte.

- Najsmešnija reakcija bila je rekacija moe tetke. Sećam se da su je bolela leđa, a dva sata nakon što je jela tortu, njen bol je nestao i počela je da pleše kao tinejdžerka - dodao je Rodrigez

- Svi su bili upoznati sa tim i nakon što je torta presečena, pobrinuli smo se da bude odvojena od ostalih i da se služi samo odraslima - rekao je on.

Komentari (0)
Loading