Fotografija govori kakvi smo u VEZI: Ono što PRVO vidite otkriva vašu NAJVEĆU slabost

M. G. Vesti 05.03.2022 13:59 1

Prvo što primetite pokazaće vam koje su vaše slabosti u vezi.

Fotografija govori kakvi smo u VEZI: Ono što PRVO vidite otkriva vašu NAJVEĆU slabost

Awarenessact.com

Kada su u pitanju odnosi, svako od nas ima neku manu. Niko nije savršen. Međutim, često smo slepi kada su u pitanju naše slabosti.

Srećom, psiholozi i naučnici kao što su Sigmund Frojd, Karl Jung i Herman Roršah odavno su shvatili da postoji jednostavan način da se uđe u ljudsku psihu: simbolizam. Često čak ni ne shvatamo većinu misli koje imamo, jer se one odvijaju na podsvesnom nivou. Ali, kada gledamo slike, možemo prilično lako da uđemo u te podsvesne misli.

Iako ova iluzija treba da služi kao svojevrsni test ličnosti, to je osnova na kojoj funkcioniše. Imajući to na umu, pogledajte sliku. Prvo što primetite pokazaće vam koje su vaše slabosti u vezi.

Fotografija govori kakvi smo u VEZI: Ono što PRVO vidite otkriva vašu NAJVEĆU slabost

Awarenessact.com

 

Ako vidite vezanog čoveka

Jedan od simbola na slici je čovek koji je vezan. Ako prvo njega primetite, to pokazuje da ste često u ratu sa samim sobom. Zbog toga se vaša slabost u odnosima vrti oko sukoba. Budući da se stalno borite sami sa sobom, možda ćete otkriti da ćete završiti u više rasprava i sukoba sa svojim partnerom.

Ako vidite ogradu

Na sredini polja je ograda. Ako prvo primetite ogradu, onda je vaša slabost da ste uvek u gardu. Skloni ste da gradite zid oko sebe jer se plašite da ćete biti ranjivi. Toliko želite da iskusite ljubav, ali sve dok ne spustite loptu, moguće je da ćete se boriti da se približite bilo kome.

Ako vidite čamac

Ako je prvo što primetite čamac koji je suspendovan, onda su vaša slabost vaša velika očekivanja. Skloni ste da držite visoke standarde za sebe i druge, a kada drugi ne uspeju da dostignu vaše visoke standarde, uznemirite se zbog njih. Nije dobro slagati se, međutim, takođe morate prihvatiti da drugi ljudi imaju mane.

Ako vidite lobanju

Ako prvo primetite lobanju, onda je vaša slabost preterano razmišljanje o vašim odnosima. Možda ćete često otkriti da ste uvek zabrinuti za budućnost i da ste opterećeni anksioznošću i strahom u vezi sa svojom vezom. Nažalost, ovo može dovesti do toga da propustite stvarnost veze koja je ispred vas.

BONUS VIDEO

Komentari (1)
Loading
Milica
05.03.2022 14:38

U blagom poverenjy, sta znaci ovo o "suspenzovanom" camcu? - Nesto kao Pantic, od Soica? - dakle da ne ide na posao, uz umanjenu platu? - ili nesto drugo?